Anna Kilpi Teollisuussijoituksen henkilöstö – ja lakiasianjohtajaksi

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

OTK Anna Kilpi (45) on nimitetty Teollisuussijoituksen henkilöstö – ja lakiasianjohtajaksi toukokuusta 2016 alkaen.  Hänestä tulee yhtiön johtoryhmän jäsen, ja hän raportoi toimitusjohtaja Martin Backmanille.

Anna Kilpi vastaa Teollisuussijoituksen henkilöstöstrategiasta ja henkilöstöprosessien kehittämisestä sekä johtaa yhtiön lakiasioita mukaan lukien compliance -toiminto.  Kilpi siirtyy tehtävään Eterasta, jossa hän on toiminut henkilöstöstä, viestinnästä ja lakiasioista vastaavana johtajana ja johtoryhmän jäsenenä.  Tätä ennen hän on työskennellyt mm. Bird & Birdissä, Conventum/Pohjola –ryhmässä sekä Roschierilla.

”Anna Kilvellä on laaja ja monipuolinen tausta ja näytöt niin henkilöstön kehittämisen kuin lakiasioiden johtamisesta eri tehtävistä, ja hän tuo Teollisuussijoitukselle arvokasta kokemusta liiketoimintalähtöisten muutosprosessien läpiviemisestä asiantuntijaorganisaatiossa”, sanoo Martin Backman.

”Teollisuussijoitus on erittäin mielenkiintoinen yritys niin toimialan kuin kehitysvaiheensakin puolesta. On hyvin hauskaa päästä osaksi korkean erikoistumistason ja asiantuntijuuden työyhteisöä ja kehittämään sitä edelleen”, sanoo Anna Kilpi.


Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Martin Backman, Suomen Teollisuussijoitus Oy
+358 50 462 1292, martin.backman@teollisuussijoitus.fi