Sopisiko Tesi sijoittajaksi venture capital - tai buyout-rahastoosi?

Sijoitamme pääomasijoitusrahastoihin, jotka kehittävät Suomen lupaavimpia kasvuyrityksiä. Haluamme olla mukana luomassa uusia maailmalla menestyjiä.

Sijoitusfokus

Venture
capital
-rahastot

Kohdemarkkinamme on pääasiassa Suomi. Sijoitamme valikoidusti myös muualla toimiviin, Suomessa aktiivisiin venture capital -rahastoihin, jotka täydentävät Suomen markkinaa osaamisellaan ja sijoitusfokuksellaan.

Growth- ja
small-cap
buyout

Sijoitamme pääosin suomalaisiin ja valikoidusti pohjoismaisiin, Suomen markkinaa täydentäviin toimijoihin.

Mid-cap
buyout
-rahastot

Sijoitamme pääosin Suomeen.

Tesin tapa sijoittaa rahastoihin

Sparrausta heti
rahastoaihioista alkaen

Meistä saat asiantuntevan ja aktiivisen rahastosijoittajakumppanin. Rahastollesi tai rahastoaihiollesi on aina aikaa – oli sitten kyse aihioiden hahmotuksesta, rahastostrategian laadinnasta tai rahaston pitkäjänteisestä kehityksestä.

Luodaan yhdessä
lisäarvoa

Kohderahastomme tuovat selkeää lisäarvoa suomalaisille kasvuyrityksille ja ovat riittävän suurikokoisia kohdeyritysten tarpeisiin. Meidän mielestämme hyvä rahastoaihio sisältää monimuotoisen, osaavan ja tarpeeksi leveän tiimin, selkeän lisäarvon Suomen pääomasijoitusmarkkinalle sekä toimivan sijoitusstrategian.

Ammattilaisilta
ammattilaisille

Saat käyttöösi pääomasijoittamisen eturivin osaajat, jotka laittavat itsensä aina täysillä likoon. Siksi odotamme kohderahastojemme olevan ammattitaitoisten tiimien hallinnoimia ja tiimien sitoutuvan hankkeisiin myös merkittävällä omalla panoksella.

Olemassa olevilta tiimeiltä edellytämme hyvää tuottohistoriaa ja uusilta rahaston sijoitusstrategian kannalta keskeistä osaamista.

Kasvu on
yhteinen tavoite

Nostamme Suomen uudistuvan talouskasvun eturiviin – vastuullisesti ja pitkäjänteisesti. Teemme sijoitukset markkinaehtoisesti ja kohdistamme ne valikoiden lupaavimpiin toimijoihin. Sijoitussitoumuksen koko on tyypillisesti 5–15 miljoonaa euroa.

Houkutteleva
Suomi

Maamme on täynnä toinen toistaan upeampia sijoituskohteita: nousevista tähdistä aina supersuorittajiin. Kohderahastomme toimivat aina aktiivisesti Suomen markkinassa. Olemme mukana tekemässä Suomesta houkuttelevan sekä yrityksille että omistajille. Teemme aktiivista yhteistyötä Business Finland Venture Capitalin (BFVC) ja Euroopan investointirahaston (EIF) kanssa.

Vastuullisesti ja vaikuttavasti

Yrityksillä ja rahastoilla on yhteiskunnallista voimaa. Kohderahastomme toimivat vastuullisen sijoittamisen periaatteiden mukaisesti ja niiden sijoituksilla luodaan kasvua ja työpaikkoja.  Ratkomme yhdessä kestävän kehityksen haasteita ja panostamme erityisesti kiertotalouden mahdollisuuksiin.

Haluatko kuulla lisää?
Ota yhteyttä tiimiin.
Matias Kaila
Johtaja, Rahastosijoitukset