Rohkeus kasvaa yhdessä - töihin Tesille?

Oletko kiinnostunut pääomasijoittamisesta?
Haluatko työskennellä kasvavien ja kansainvälistyvien yritysten parissa?

Teemme Tesissä päivittäin sijoitustoimintaa, jolla on suuri vaikutus kohdeyrityksiemme kymmenille tuhansille työntekijöille ja sitä kautta koko yhteiskunnalle. Luomme yhdessä kasvua ja työpaikkoja sekä ratkomme kestävän kehityksen haasteita. Pääomasijoitusten rinnalla jaamme tietoa ja osaamista yritysten kasvun vauhdittamiseksi ja suomalaisen pääomamarkkinan kehittämiseksi.

Pääomasijoittaminen vaatii vahvaa asiantuntijaosaamista. Kannustamme henkilöstöä jatkuvaan koulutukseen ja ammattitaidon kehittämiseen. Tavoitteenamme on yhä monimuotoisempi osaamisten ja näkökulmien yhdistäminen.

Ilmoitamme avoimista työpaikoista verkkosivuillamme Ajankohtaista-osiossa, rekrytointisivuistoilla ja sosiaalisen median kanavissamme.

Arvojemme mukaisesti teemme yhdessä rohkeita ratkaisuja

Etsimme ennakko-
luulottomasti ratkaisuja

Sparraamme itseämme, toisiamme, kohdeyhtiöitämme sekä rahastojamme jatkuvasti kohti parempia ratkaisuja. Olemme uteliaita uusille ilmiöille ja toimintatavoille.

Vaikutamme ja kehitämme
aktiivisesti ja rohkeasti

Olemme aktiivinen kohdeyritysten ja pääomasijoitusmarkkinan kehittäjä. Olemme hyviä työssämme ja työskentelemme rohkealla otteella.

Teemme tulosta
yhdessä

Yhdistämme yrittäjät ja heille parhaat yhteistyökumppanit. Jaamme tietoa, teemme yhdessä ja opimme toisiltamme.

Trainee-ohjelma

Tesin trainee-ohjelma tarjoaa opintojensa loppuvaiheessa oleville ja vastavalmistuneille korkeakouluopiskelijoille mahdollisuuden tutustua pääomasijoittamisen maailmaan noin 5–6 kuukauden ajan. Ohjelmassa traineet pääsevät perehtymään pääomasijoitusalaan kokeneiden ammattilaisten johdolla ja näyttämään osaamistaan monipuolisella yritys- ja rahastokentällä.

Sijoitustiimeihin trainee-haku on kaksi kertaa vuodessa, ja Tesillä työskentely ajoittuu kunkin vuoden kevääseen ja syksyyn. Muihin tiimeihin rekrytoidaan harjoittelijoita tilanteen mukaan. Voit seurata auenneita trainee-hakuja somekanaviltamme sekä kotisivujemme Ajankohtaista-osiossa. Tesillä ei ole varsinaista kesätyöajanjaksoa.

Voit myös tilata uutiskirjeemme, ja pysyt perillä sekä trainee-ohjelmiin liittyvistä uutisista että toiminnastamme yleisesti.

TET-harjoittelu

TET-harjoittelijoita otetaan Tesille muutamia vuodessa. Hakemukset ja yhteydenotot TET-harjoitteluun liittyen voi osoittaa HR- ja hallintokoordinaattori Jonna Virtaselle.