Avaruusteknologiaan keskittyvä Aurora Propulsion Technologies on kerännyt 1,7 miljoonan euron siemenrahoituksen

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Aurora Propulsion Technologies, johtava avaruuden käyttövoimajärjestelmien valmistaja, on kerännyt 1,7 miljoonan euron siemenrahoituskierroksen. Kierrosta johti Practica Capital, ja siihen osallistuivat myös Kluz Venturesin rahasto The Flying Object sekä Tesi.

Startup valmistaa avaruudessa liikkumiseen tarkoitettuja käyttövoimajärjestelmiä, mikrorakettien ja plasmajarrujen toimiessa keihäänkärkiteknologioina. Tarkan sekä taloudellisesti järkevän liikkumisen ja asemoinnin mahdollistavat kestävät teknologiaratkaisut yleistyvät kaiken aikaa.

Aurora Propulsionin innovaatioilla on selkeää potentiaalia edistää kestävän kehityksen mukaista ja resurssitehokasta teknologian käyttöä avaruudessa. Tesi on tyytyväinen mahdollisuudesta tukea Aurora Propulsionin kasvusuunnitelmaa osana rahoituskierroksen sijoittajasyndikaattia”, kommentoi Samppa Sirviö, sijoituspäällikkö Tesin venture capital -tiimissä.

Sijoitus Aurora Propulsion Technologiesiin tehtiin Tesin Venture Bridge -siltarahoitusohjelmasta, jolla tuetaan koronapandemian vuoksi rahoitushankaluuksiin joutuneita aikaisemman vaiheen yrityksiä.

Lue lisää:

Aurora Propulsion Technologiesin tiedote 20.9.2021 (englanniksi)

Lisätietoa:

Samppa Sirviö
sijoituspäällikkö, venture capital -sijoitukset, Tesi
+358 50 518 60 63
samppa.sirvio@tesi.fi

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka haluaa nostaa Suomen uudistuvan talouskasvun eturiviin sijoittamalla rahastoihin ja suoraan yrityksiin. Sijoitamme kannattavasti ja vastuullisesti ja luomme yhdessä uusia maailmalla menestyjiä. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat 1,9 miljardia euroa. www.tesi.fi @TesiFII