Avoimet työpaikat Tesissä: Communications Specialist

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka haluaa nostaa Suomen uudistuvan talouskasvun eturiviin sijoittamalla rahastoihin ja suoraan yrityksiin. Sijoitamme kannattavasti ja vastuullisesti ja luomme yhdessä uusia maailmalla menestyjiä. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat 1,2 miljardia euroa. Omistamisen ja onnistumisen kunnianhimoa – www.tesi.fi | www.dtg.tesi.fi | @TesiFII

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen sinua,

Communications Specialist

Etsimme tiimiimme innostunutta tekijää suunnittelemaan, koordinoimaan ja toteuttamaan viestinnän monipuolisia tehtäviä ja kehityshankkeita. Toimit tiiviisti oman organisaatiomme ja ulkoisten kumppaneidemme kanssa huolehtien mm. siitä, että uutiskirjeemme, artikkelimme ja blogimme ovat hyvin tuotettuja, sisällöltään kiinnostavia ja tavoittavat kohderyhmämme sovitulla sykkeellä. 

Tavoittelemme entistä laadukkaampaa sisältöä panostamalla viestinnän selkeyteen ja lisäämällä näkyvyyttämme digitaalisissa viestintäkanavissa ja verkossa. Osana työtäsi kirjoitat viestejä eri kanaviin ja pystyt kiteyttämään haastavistakin aihealueista ymmärrettävää tekstiä suomeksi ja englanniksi. Ylläpidät verkkosivujemme ja muiden viestintämateriaaliemme sisältöjä ja pääset kehittämään myös sisäistä viestintäämme. Huolehdit, että visuaalinen ilmeemme näkyy edukseen esitysmateriaaleissa ja tapahtumissa.

Teemme työtä suomalaisten kasvuyritysten eduksi ja toimimme aidosti kansainvälisessä sijoittajaympäristössä. Siksi arvostamme erityisesti kansainvälistä kokemusta ja näyttöä onnistuneesta tekemisestä ja vaikuttamisesta yritysviestinnän, tapahtumajärjestämisen tai markkinoinnin parissa. Taito ilmaista itseäsi sujuvasti suomen kielen ohella englanniksi on ehdoton edellytys.

Nautit usean projektin samanaikaisesta läpiviennistä ja toimit huolellisesti ja tehokkaasti asioita edistäen. Sinulla on hyvä visuaalinen silmä ja tarkkuutta myös yksityiskohtiin. Tartut rohkeasti uusiin tehtäviin ja jaksat pyörittää myös rutiininomaisempia viestinnän tehtäviä. Teet mielelläsi yhteistyötä ja autat myös muita onnistumaan viestinnässä. Soveltuva korkeakoulututkinto antaa sinulle hyvän pohjan tehtävässä menestymiseen.

Miksi Tesi

Toimimme Suomen talouden kasvun vauhdittajana. Merkityksellisyyttä työhösi tuo sijoitustoimintamme yhteiskunnallinen vaikuttavuus: kohdeyrityksissämme luodaan kasvua ja työpaikkoja sekä ratkotaan kestävän kehityksen haasteita. Kohdeyrityksemme olivat Suomen neljänneksi suurin kansainvälisen liikevaihdon tuoja vuonna 2018.

Työyhteisönä tarjoamme sinulle kannustavan työkulttuurin sekä osaavat kollegat. Työsi haastaa sinut kehittymään asiantuntijana edelleen. Meillä on kattavat henkilöstöedut ja toimimme moderneissa tiloissa Helsingin Ruoholahdessa. 

Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää tästä viimeistään 3.3.2020. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus sekä liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi.

Lisätietoja tehtävästä antavat S&S Consultingissa Sanna Leppäluoto puh. 050 344 6864 tai Tuija Kanerva puh. 044 541 5252 sekä ke 19.2. klo 14 – 15 ja to 27.2. klo 10 – 11 Tesin viestintäpäällikkö Anna Kjellberg, puh. 044 538 3157.