Avoimet työpaikat Tesissä: Investment Manager

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka haluaa nostaa Suomen uudistuvan talouskasvun eturiviin sijoittamalla rahastoihin ja suoraan yrityksiin. Sijoitamme kannattavasti ja vastuullisesti ja luomme yhdessä uusia maailmalla menestyjiä. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat 1,2 miljardia euroa.

Omistamisen ja onnistumisen kunnianhimoa – www.tesi.fi | www.dtg.tesi.fi | @TesiFII

Oletko kiinnostunut pääomasijoittamisen maailmasta? Haluatko työskennellä teollisen teknologian deeptech-alueen yritysten parissa? Meillä sinulla on siihen mahdollisuus.

Tesi hakee Venture Capital -tiimiin Investment Manageria

Etsimme tiimiimme innostunutta tekijää, jonka tehtävänkuva suuntautuu ensisijaisesti teollisen teknologian / “deep tech” -alueen yritysten seurantaan ja hankevirran proaktiiviseen rakentamiseen sekä sijoitusten valmisteluun. Investment Manager osallistuu tarvittaessa transaktiotyöhön tiimin jäsenenä myös muiden toimialojen yhtiöihin.

Venture Capital -tiimimme vastaa suorista pääomasijoituksista kasvaviin ja kansainvälistyviin, aikaisen kasvuvaiheen yhtiöihin mm. ohjelmisto- ja digitaaliset palvelut sekä terveys- ja teolliset teknologiat -toimialoille.

Investment Managerina hoidat pääosin itsenäisesti ja vastuullisesti sekä yhdessä sijoitusjohtajan tai tiiminvetäjän kanssa sijoituskohteita ja olet myös kiinnostunut jatkuvasti kehittämään sekä omaa, työyhteisön että Tesin toimintaa. Identifioit ja arvioit uusia sijoituskohteita, neuvottelet sijoitusten ehdoista ja valmistelet sijoitusesityksiä Tesin hallitukselle. Hallinnoit Tesin sijoituskohteita ja osallistut aktiivisesti kohteiden liiketoiminnan kehittämiseen esimerkiksi kohdeyhtiöiden hallitustyön kautta tai säännöllisellä dialogilla hallinnointiyhtiön kanssa. Vastaat kanssasijoittajien kanssa tehtävästä yhteistyöstä niin arvonluontikaudella kuin ennen ja jälkeen sijoituksen. Osallistut aktiivisesti myös oman tiimisi sijoitusten käsittelyyn ja tuot niihin osaamisellasi lisäarvoa. Teet yhteistyötä yli tiimirajojen ja toimit Tesin ulkopuolella yhtiön edustajana antaen ammattimaisen ja luotettavan kuvan kaikissa yhteistyö- ja verkostoitumistilanteissa.

Sinulta odotamme pääomasijoitusalan kannalta relevanttia työkokemusta, kuten esimerkiksi kokemusta pääomasijoituksista, yritysjärjestelyistä tai liikkeenjohdon konsultoinnista sekä työskentelystä operatiivisissa tehtävissä mielellään kasvuyrityksessä useamman vuoden ajan. Tehtävä edellyttää myös hyviä projektinjohtotaitoja ja/tai -valmiuksia sekä laajaa verkostoa eri sidosryhmien ja kohdeyritysten kanssa. Henkilönä olet aloitteellinen, ennakkoluuloton ja halukas sitoutumaan yhteisiin tavoitteisiin ja arvoihin. Osaat viestiä ja esiintyä selkeästi ja kommunikoit sujuvasti vähintään suomeksi ja englanniksi. Sinulla on alalle soveltuva korkeakoulututkinto, kuten esim. KTM, DI, OTM tai vastaava.

Miksi Tesi

Toimimme Suomen talouden kasvun vauhdittajana. Merkityksellisyyttä työhösi tuo sijoitustoimintamme yhteiskunnallinen vaikuttavuus: kohdeyrityksissämme luodaan kasvua ja työpaikkoja sekä ratkotaan kestävän kehityksen haasteita. Kohdeyrityksemme olivat Suomen neljänneksi suurin kansainvälisen liikevaihdon tuoja vuonna 2018.

Työyhteisönä tarjoamme sinulle kannustavan työkulttuurin sekä osaavat kollegat. Työsi haastaa sinut kehittymään asiantuntijana edelleen. Meillä on kattavat henkilöstöedut ja toimimme moderneissa tiloissa Helsingin Ruoholahdessa.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi sekä CV:si 1.3.2020 mennessä Pointer Searchille osoitteeseen jobs@pointersearch.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Pointer Searchissa Terhi Klemetti maanantaina 24.2. klo 9–11 numerosta 050 480 2401.