Capman Growth perustanut kolmannen rahastonsa

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Antti Kummu, managing partner, CapMan Growth

CapMan Growthin kolmas rahasto (CapMan Growth Equity III) on aloittanut toimintansa 110 miljoonan euron koossa, ylittäen tavoitekoon. Tuoreeseen rahastoon on Tesin lisäksi lähtenyt mukaan muitakin merkittäviä, kotimaisia institutionaalisia sijoittajia.

CapMan Growth tekee aktiivisia vähemmistösijoituksia yrittäjävetoisiin kasvuyrityksiin, pyrkien moninkertaistamaan yritysten koko yhdessä yhdessä yrittäjien sekä toimivan johdon kanssa. Toimintansa aikana, vuodesta 2017 lähtien, CapMan Growth on kerännyt sijoittajilta kasvusijoituksiin yhteensä yli 300 miljoonaa euroa.

Lähdimme mukaan kolmanteen rahastoon, koska CapMan Growth on toimija, jolla kyky tehdä myös suurempia vähemmistösijoituksia ja näin laajentaa kasvurahoitusvaihtoehtoja yrityksille. On hienoa nähdä hallinnoijan palo vastuullisuustyönsä kehittämiseen ja kohdeyritystensä kansainvälistämiseen”, sanoo Enni Rautio, sijoitusjohtaja Tesin rahastotiimistä.

Tesin lisäksi myös sen hallinnoima Kasvurahastojen rahasto (KRR IV) antoi sitoumuksen uuteen rahastoon. Tesi on sijoittanut Capman Growthin kahteen aiempaan rahastoon, KRR III taas toiseen.

Lue lisää:

Lisätietoja:
Enni Rautio, sijoitusjohtaja, rahastosijoitukset
enni.rautio@tesi.fi
+358 45 137 3653

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on Suomen valtion pääomasijoitusyhtiö, jolla on talouden kasvuun ja uudistumiseen sekä investointien edistämiseen keskittyvä teollisuuspoliittinen tehtävä. Sijoitamme markkinaehtoisesti pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin. tesi.fi | X (Twitter) | LinkedIn | Instagram | Uutiskirje