Conor Venture Partners sekä Suomen Teollisuussijoitus sijoittajiksi Concilio Networksiin

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Concilio Networks, Conor Venture Partners sekä Suomen Teollisuussijoitus ovat allekirjoittaneet sopimuksen 1,0 miljoonan euron sijoituksesta yhtiön VoIP mobiilituotteen tuotekehitykseen sekä markkinoilletuomiseen. Concilion vielä julkaisematon tuote mahdollistaa Internet-pohjaisten puheluiden edut sekä kustannussäästöt jokaisessa matkapuhelimessa muuttamatta tapaa valita soitettava numero. Sijoituskierroksen johtavana sijoittajana toimi Conor.

"Olemme tyytyväisiä että voimme tämän sijoituksen avulla merkittävästi tehostaa sekä tuotteen että liiketoimintamme kehitystä ja esitellä tuotteemme kohdemarkkinallaan aikaisin tulevana keväänä", toteaa Markku Rautiola, Concilio Networksin perustaja-toimitusjohtaja. "Sijoittajamme ovat rahoituksen lisäksi tuoneet yhtiöömme jo uusia avainhenkilöitä sekä operatiiviseen toimintaan että hallitukseen ja lisäksi esitelleet yhtiömme monille tuleville yhteistyökumppaneille sekä asiakkaille."

"Conorille on kunnia toimia Concilion ensimmäisen rahoituskierroksen johtavana sijoittajana", sanoo Conorin partneri Sami Ahvenniemi, "Innovaatio, johon yhtiön tuote perustuu, on mullistava ja omaa mahdollisuuden muuttaa toimialansa liiketoimintalogiikan."

"Concilion tuote on aidosti ainutlaatuinen ja siksi mielenkiintoinen siemensijoituskohde", perustelee sijoituspäällikkö Heini Noronen-Juhola Teollisuussijoituksesta.

Concilio Networks on suomalainen yhtiö, jonka vielä julkaisematon tuote mahdollistaa Internet-pohjaisten puheluiden edut sekä kustannussäästöt jokaisessa matkapuhelimessa muuttamatta tapaa valita soitettava numero.

Conor Venture Partners Oy on varhaisen vaiheen teknologiayrityksiin sijoittava uuden sukupolven hallinnointi- ja pääomasijoitusyhtiö. Yhtiö sijoittaa yrityksiin Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa. Sijoituskohteina ovat tieto- ja viestintäteknologia, sulautetut ohjelmistot, puolijohdeteknologia, elektroniikka, uudet materiaalit ja optiikka. www.conor.vc

Suomen Teollisuussijoitus Oy on valtion pääomasijoitusyhtiö. Se sijoittaa valtion omaisuuden myynnistä kertyneitä varoja suomalaisen yritystoiminnan kasvuun ja kansainvälistymiseen. Teollisuussijoitus on Suomen johtava siemensijoittaja. Yhtiön sijoitusten ja sijoitussitoumusten kokonaismäärä on noin 350 miljoonaa euroa. www.teollisuussijoitus.fi


Lisätietoja:

Markku Rautiola, perustaja, toimitusjohtaja
Concilio Networks Oy
Puh. 050 556 2034
markku.rautiola@concilionetworks.com

Sami Ahvenniemi, partneri
Conor Venture Partners Oy
Puh. 040 560 2734
sami.ahvenniemi@conor.vc

Heini Noronen-Juhola, sijoituspäällikkö
Suomen Teollisuussijoitus Oy
Puh. 0400 611 563
heini.noronen-juhola@teollisuussijoitus.fi