Nopeasti kasvava Elcoline tavoittelee kasvurahoituksella 200 miljoonan euron kokoluokkaa ja vahvistaa omistajapohjaansa

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Elcoline on Pohjoismaiden johtava yrittäjävetoinen teollisuuden kunnossapito- ja huoltopalveluita sekä vaativien teknisten projektien toteutusta tarjoava yhtiö. Sen kasvutavoitetta tukevaan tuoreeseen sijoituskierrokseen osallistuivat Evli-konserniin kuuluva EAB Private Equity, Elo, Tesi ja Arvo Sijoitusosuuskunta. Elcolinen perustajat ja avainhenkilöt jatkavat merkittävinä omistajina yhtiössä.

Elcoline työllistää Suomessa ja Ruotsissa yli 600 teollisuuden palvelualan ammattilaista ja sen pro forma liikevaihto oli 67 miljoonaa euroa vuonna 2022. Valtaosa liikevaihdosta tulee jatkuvaluonteisesta palvelusta, mikä luo vakaan pohjan kannattavalle kasvulle. Elcolinen asiakaskuntaan lukeutuu tunnettuja kansainvälisiä teollisuusyrityksiä, kuten ABB, Andritz, Meyer, Outokumpu, Parmaco ja SSAB.

Yhtiön keräämä kasvurahoitus mahdollistaa yrityskauppavetoisen kasvustrategian kiihdyttämisen. Elcolinella tulee olemaan tulevaisuudessa merkittävä rooli suomalaisen teollisuuden kilpailukyvyn vahvistamisessa sekä vihreän siirtymän vauhdittamisessa. Tätä osaamista on tarkoitus viedä jatkossa kasvavassa määrin myös muihin Pohjoismaihin”, iloitsee Tesin sijoitusjohtaja Juuso Puolanne.

Sijoitus on Tesin ensimmäinen yhtiöön.

Lue lisää:

Lisätietoja:

Juuso Puolanne, sijoitusjohtaja, kasvu- ja teolliset sijoitukset
juuso.puolanne@tesi.fi
+358 50 570 0235

Tesi haluaa nostaa Suomen uudistavan talouskasvun eturiviin. Kehitämme markkinaa ja toimimme aktiivisesti kasvavien suomalaisyritysten onnistumisen puolesta. Sijoitamme pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin. Meiltä saat pitkäjänteistä apua, markkinatietoa, kärsivällistä rahaa ja osaavaa omistamista. tesi.fi | Twitter | LinkedIn | Uutiskirje