Etsimme juristia HR ja lakiasiat -tiimiin

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Lakimies monipuolisiin Corporate Governance -tehtäviin

Tesillä tehtävänkuvasi tulee olemaan monipuolinen sisältäen laaja-alaisesti Corporate Governance -tehtäviä, kuten KYC-selvityksiä, yhtiöoikeudellisia tehtäviä ja vakuutusasioita. Tehtävä sisältää prosessien ylläpitoa ja kehittämistä mm. rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen liittyen, esimerkiksi varmistamalla prosessien juridisten vaatimusten täyttymisen yhdessä sijoitustiimiemme kanssa. Valittava henkilö toimii toisena yhtiön sopimusrekisterin pääkäyttäjänä, minkä lisäksi tehtävään liittyy myös back office -tiimin tukemista ja neuvomista tarvittaessa. Tehtävänkuvaa on mahdollista täydentää valittavan henkilön kiinnostusten mukaan myös tietosuoja-, sopimus- tai työsuhdeasioihin liittyvillä tehtävillä. Sinua kiinnostaa oman työsi lisäksi myös työyhteisömme ja Tesin toiminnan kehittäminen. Lakimiehen tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja toivottu aloitus on mahdollisimman pian.

Tesi uskoo työnantajana monimuotoisuuden voimaan ja edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta niin yhtiönä kuin sijoittajana. Työyhteisönä Tesi tarjoaa kannustavan työkulttuurin sekä osaavat kollegat ja haastaa sinut kehittymään asiantuntijana edelleen. Henkilöstöedut ovat kattavat ja toimitilamme sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa.

Ketä etsimme?

Sinulla on oikeustieteellinen loppututkinto ja vähintään pari vuotta relevanttia työkokemusta. Tehtävässä menestymistä tukee erityisesti aiempi kokemus pankki- ja finanssisektorista. Tarvittavaa kokemusta voi olla kertynyt myös opintojen aikana. Aiempi kokemus muista liikejuridiikan tehtävistä katsotaan eduksi.

Hakijoilta odotetaan
  • Oikeustieteellistä loppututkintoa (OTM)
  • Vähintään pari vuotta relevanttia työkokemusta liikejuridiikan parista
  • Tarkkaa ja huolellista työotetta
  • Kiinnostusta ja kykyä oppia erilaisten työkaluratkaisujen käyttöä
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
Katsomme eduksi
  • Kokemuksen tietosuojaan, työoikeuteen ja/tai vakuutuksiin liittyvistä tehtävistä

Menestyt tehtävässä, mikäli omaat tarkan, huolellisen ja varman työotteen. Valittavalla henkilöllä tulee olla kyky johtaa omaa työtään, sekä kiinnostusta kokonaisuuksia ja uuden oppimista kohtaan. Odotamme lisäksi joustavuutta toimia erilaisissa tilanteissa ja vahvoja vuorovaikutustaitoja.

Lisätietoja hakuprosessista ja hakemuksen löydät Paragraaffin sivuilta.  Viimeinen hakupäivä on 3.10.2021.

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka haluaa nostaa Suomen uudistuvan talouskasvun eturiviin sijoittamalla rahastoihin ja suoraan yrityksiin. Sijoitamme kannattavasti ja vastuullisesti ja luomme yhdessä uusia maailmalla menestyjiä. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat 1,9 miljardia euroa. www.tesi.fi @TesiFII