Etsimme Sijoitusjohtajaa pääomasijoitusrahastojen tiimiin

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Sijoitusjohtajana tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa vahvalla osaamisellasi toimintojemme rakentamiseen ja markkinan kehittämiseen. Sidosryhmiisi kuuluvat mm. kotimaisten ja kansainvälisten rahastojen hallinnointiyhtiöt sekä muut kanssasijoittajat. Tunnistat liiketoimintamahdollisuuksia rahastohankkeiden käynnistämisessä sekä rahastojen pitkäjänteisessä rakentamisessa. Suuntaat toimintaa sijoitusfokuksemme mukaisesti ja vastaat tiedon huolellisesta jalostamisesta päätöksenteon tueksi. Osaamisellasi varmistat sijoitusprosessimme korkean laadun ja sujuvuuden.

Odotamme sinulta vankkaa ja monipuolista työkokemusta rahastosijoittamisesta. Arvostamme lisäksi kansainvälisen rahastosijoittamisen osaamista sekä kokemusta investointipankkitoiminnasta tai liikkeenjohdon konsultoinnista. Korkeakoulututkinto, pääaineena mielellään rahoitus, laskentatoimi tai tuotantotalous, antaa sinulle hyvän pohjan tehtävässä menestymiseen. Hallitset hyvin myös rahastosijoittamisen juridisen puolen.

Olet rohkea asioiden mahdollistaja, ennakkoluuloton toiminnan kehittäjä ja pitkäjänteinen tekijä. Työskentelyotteeltasi olet asiakokonaisuudet hallitseva ja pystyt priorisoimaan asioita tehokkaasti keskittyen usean valmisteltavan hankkeen läpivientiin samanaikaisesti. Yhteistyötaitosi ovat erinomaiset niin sisäistä tiimityötä kuin sidosryhmiäkin ajatellen. Esiinnyt vakuuttavasti ja pystyt perustelemaan näkökantasi sujuvasti ja johdonmukaisesti suomeksi ja englanniksi.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä luottamuksellisesti S&S Consulting, Managing Partner Sanna Leppäluoto, p. +358 50 344 6864 tai Senior Partner Jan Holmström, p. + 358 500 625 543.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Jan Sasse, p. + 358 40 861 9151, maanantaina 13.3.2017 klo 13 – 14 ja tiistaina 14.3.2017 klo 10.30 – 11.30.

Hae tehtävää www.ssconsulting.fi/tyonhakijalle -sivuston kautta viimeistään 21.3.2017. Liitä lomakkeen oheen hakemuksesi ja CV:si ja täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti.

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on pääomasijoitusyhtiö, joka rohkeasti kasvattaa ja kansainvälistää suomalaisia yrityksiä suorilla ja rahastosijoituksilla yhdessä yksityisten sijoittajien kanssa. Toimimme aktiivisena vähemmistöomistajana. Tarjoamme yrityksille liiketoimintaosaamisen ja kansainvälisten verkostojen avulla ratkaisuja kasvustrategian toteuttamiseksi. Hallinnoimme 1 miljardin euron pääomasijoituksia ja yrityksiä salkussamme on yhteensä 723. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa.
www.tesi.fi | @TesiFII