Haemme sijoitustiimien koordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen!

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Kiinnostavatko sinua monipuoliset ja vaihtelevat tehtävät pääomasijoitustiimiemme tukena?

Haemme hallintotyöstä innostunutta ja osaavaa tekijää vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Ruoholahteen.

Olet koordinoinnin ammattilainen, joka mahdollistaa eri sijoitustiimiemme tehokkaan ja sujuvan toiminnan sekä yhteistyön yli tiimirajojen. Pidät langat käsissäsi ja nautit asioiden organisoinnista ja kohtaamisista ihmisten kesken. Sinulla on hyvä tilannetaju ja kykenet reagoimaan muutostilanteissa joustavasti. Olet aloitteellinen, asenteeltasi ennakkoluuloton ja uudesta innostunut.

Työssäsi osallistut monipuolisesti tiedonhakuun, tietojen päivitykseen ja valmistelutyöhön kuten tiimien sidosryhmätilaisuuksien ideointiin, tapahtumien järjestämiseen ja tapaamisissa avustamiseen. Olet luotettava ja huolellinen ja pystyt läpiviemään useita tehtäväkokonaisuuksia rinnakkain pysyen sovituissa aikatauluissa. Työtapasi on pitkäjänteinen ja systemaattinen. Sinulle on kunnia-asia pitää arkistointi ja asiakirjat järjestyksessä ja luontevaa asioiden hallittu hoitaminen myös kiireen keskellä.

Pärjäät työssä hyvin, mikäli sinulla on monipuolinen työkokemus hallinnon tehtävistä ja tapahtumien koordinoinnista, viestinnällistä osaamista ja tehtävään soveltuva koulutus. Erityisesti arvostamme syvällistä MS Office-osaamistasi ja kiinnostusta valmistaa esitysmateriaaleja. Pystyt vakuuttamaan tilanteissa selkeällä viestinnällä ja työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä.

Taloudelliset ja yhteiskunnalliset asiat sekä suomalaisen yritystoiminnan kasvun vauhdittaminen kiinnostavat sinua. Olet halukas sitoutumaan yhteisiin tavoitteisiimme ja arvopohjaamme – rohkeat ratkaisut yhdessä. Sinua kiinnostaa oman työsi, työyhteisömme ja Tesin toiminnan kehittäminen.

Miksi Tesi

Toimimme Suomen talouden kasvun vauhdittajana. Merkityksellisyyttä työhösi tuo sijoitustoimintamme yhteiskunnallinen vaikuttavuus: kohdeyrityksissämme luodaan kasvua ja työpaikkoja sekä ratkotaan kestävän kehityksen haasteita.

Uskomme työnantajana monimuotoisuuden voimaan ja edistämme tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta niin yhtiönä kuin sijoittajana. Työyhteisönä tarjoamme sinulle kannustavan työkulttuurin sekä osaavat kollegat. Työsi haastaa sinut kehittymään asiantuntijana edelleen. Meillä on kattavat henkilöstöedut ja toimimme moderneissa tiloissa Helsingin Ruoholahdessa.

Lue lisää rekrytointitoimisto S&S Consultingin ilmoituksesta ja hae paikkaa viimeistään 5.11.

 

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka haluaa nostaa Suomen uudistuvan talouskasvun eturiviin sijoittamalla rahastoihin ja suoraan yrityksiin. Sijoitamme kannattavasti ja vastuullisesti ja luomme yhdessä uusia maailmalla menestyjiä. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat 1,3 miljardia euroa. 

Omistamisen ja onnistumisen kunnianhimoa – www.tesi.fi | www.dtg.tesi.fi | @TesiFII