Haemme taitavaa Financial Controlleria taloustiimiimme

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Haemme Taloustiimiimme taitavaa laskentatoimen asiantuntijaa nykyisen siirtyessä uusiin haasteisiin talon sisällä.

Financial Controller

Etsimme pitkäjänteisesti työskentelevää sekä tietysti myös mukavaa työkaveria vastaamaan emoyhtiömme, konserniyhtiöidemme ja hallinnoimiemme rahastojen kirjanpidosta yhteistyössä palvelutuottajamme kanssa sekä valmistelemaan tilinpäätöksiä (IFRS ja FAS). Seuraat ja analysoit pääomasijoitussalkkuamme jalostaen tietoa eri tarpeisiin. Osallistut myös taloudelliseen suunnitteluun sekä verotuksen ja riskienhallinnan tehtäviin.

Kehitämme taloustoimintojamme aktiivisesti ja arvostamme kiinnostustasi taloushallinnon, laskennan prosessien ja järjestelmien kehittämiseen. Sinulla on monipuolinen työkokemus laskennan tehtävistä ja mielellään myös IFRS-osaamista sekä tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Erityisesti arvostamme syvällistä Excel-osaamistasi ja perehtyneisyyttä raportointi- ja analytiikkatyökaluihin. Nopeammin pääset tehtäviin käsiksi, jos sinulla on kokemusta pääomasijoittamisen tai rahoituksen toimialalta. Välttämätöntä se ei ole.

Työsi on itsenäistä, mutta sitä tehdään paljon myös yhdessä. Olet huolellinen, taitava priorisoimaan ja läpiviemään useaa tehtäväkokonaisuutta rinnakkain. Yhteistyössä sidosryhmiemme kanssa olet joustava ja luonteva. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä.

Kannustamme avoimuuteen, rohkeuteen sekä jatkuvaan kehittämiseen ja kehittymiseen. Jaamme tietoa, teemme yhdessä ja opimme toisiltamme. Hyvinvointimme on yrityksellemme tärkeää ja siihen panostetaan. Olemme 32 hengen huippuporukka ja työskentelemme Helsingin Ruoholahden valoisissa toimitiloissa. Toivotamme mielellämme sinut tervetulleeksi Tesiin!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä. Lisätietoja antaa S&S Consulting Sanna Leppäluoto, puh. +358 50 344 6864. Hae tehtävää linkin kautta viimeistään 3.9.2017. Liitä lomakkeen oheen hakemuksesi ja CV:si ja täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti.

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on pääomasijoitusyhtiö, joka tekee kannattavaa ja vastuullista sijoitustoimintaa ja luo arvoa päivästä yksi. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat noin miljardi euroa ja sijoituskohteenamme on suoraan ja rahastojen kautta yli 700 yritystä. Autamme Suomea yhteiskuntana seuraavalle yrittäjyyden, kasvun ja kansainvälistymisen tasolle.
Seuraa menestystarinoita www.tesi.fi ja @TesiFII.