Haemme viestintäpäällikköä (määräaikainen vuoden 2019 loppuun) Helsingin Ruoholahteen!

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Haemme taitavaa viestinnän tekijää.

Viestintäpäällikkö

Suhtaudumme kunnianhimoisesti viestinnän kehittämiseen. Siksi etsimme osaajaa, jolla on jo jonkin verran näyttöä itsenäisesti ja menestyksekkäästi hoidetuista ulkoisen viestinnän ja yritysviestinnän tehtävistä.

Vastuullesi kuuluu erityisesti sähköinen viestintä, säännöllinen sisällön suunnittelu Dare to Grow -sisältömarkkinointisivustollemme sekä verkkosivujemme ja sosiaalisen median päivittäminen. Rakennat ja ylläpidät Tesin suhteita mediaan, vaikuttajiin sekä muihin sidosryhmiin. Edistät kohdeyhtiöidemme ja rahastojemme medianäkyvyyttä, kirjoitat sujuvasti mediatiedotteita ja osallistut aktiivisesti sidosryhmätilaisuuksien viestinnän ideointiin.

Olet sopiva tehtäväämme, jos sinulla on työkokemuksen ohella soveltuva koulutus ja pystyt työskentelemään sekä kirjallisesti että suullisesti sujuvasti suomen ja englannin kielillä. Erityisesti arvostamme, että tartut rohkeasti uusiin tehtäviin ja vakuutat viestinnälläsi.

Olet avoin ja joustava yhteistyökumppani toimien luontevasti yhteistyössä koko asiantuntijaorganisaatiomme ja ulkoisten kumppaneidemme kanssa. Pidät langat käsissäsi ja pystyt priorisoimaan tehtäviä tehokkaasti myös muutostilanteissa. Sinua kiinnostavat taloudelliset ja yhteiskunnalliset asiat, vastuullinen ja vaikuttava liiketoiminta sekä suomalaisen yritystoiminnan kasvun vauhdittaminen.

Kannustamme avoimuuteen, rohkeuteen sekä jatkuvaan kehittämiseen ja kehittymiseen. Jaamme tietoa, teemme yhdessä ja opimme toisiltamme. Hyvinvointimme on yrityksellemme tärkeää ja siihen panostetaan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä. Lisätietoja antaa S&S Consulting Sanna Leppäluoto, puh. +358 50 344 6864. Hae tehtävää osoitteessa https://www.ssconsulting.fi/tyonhakijalle/ viimeistään 8.1.2019. Liitä lomakkeen oheen hakemuksesi ja CV:si ja täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti.