HIMSS22 Europe -konferenssi tuo terveysalan asiantuntijat ja yritykset Helsinkiin

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

2022 HIMSS Euroopan terveyskonferenssi ja -messutapahtuma (HIMS22 European Health Conference & Exhibition) kokoaa Euroopan terveysalan huippuasiantuntijat ja yritykset Helsinkiin 14.-16.6.2022.

Kansainväliseen puhujakonferenssiin osallistuu tuhansia terveysalan vaikuttajia, ja sadat puhujat terveydenhuollon eri ekosysteemeistä jakavat ajatuksiaan digitalisaation mahdollisuuksista eurooppalaisessa terveydenhuollossa.

Myös Suomi ja suomalainen terveysalan osaaminen ovat vahvasti edustettuina tapahtumassa. Näyttelyalueella on oma Suomi-paviljonki, jossa kotimaiset terveyssektorin toimijat saavat näkyvyyttä. Lisäksi konferenssissa esiintyy useita suomalaisia asiantuntijoita, joista yksi on Miia Kaye, sijoituspäällikkö Tesin venture capital -tiimistä. Hän puhuu tapahtumassa Suomen health & life science -sektorista sijoittajan näkökulmasta.

”Tämän vuoden HIMSS Europe -konferenssi keskittyy terveydenhuollon digitalisaatioon, joka on erittäin ajankohtainen aihe. Suomella on hyvät mahdollisuudet menestyä tällä saralla vahvan IT- ja digiosaamisen myötä”, Miia Kaye kertoo.

”Itse puhun tapahtumassa kansainväliselle medialle suomalaisesta health & life science -kentästä. Teema on meille Tesillä tärkeä, sillä Suomessa on paljon sektorilla toimivia lupaavia kasvuyrityksiä ja korkealaatuista tutkimusta. Tälle osaamiselle on ensiarvoista saada myös kansainvälistä näkyvyyttä”, Kaye jatkaa.

Lue lisää HIMS22 Europe -konferenssista tapahtuman kotisivuilta.

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka haluaa nostaa Suomen uudistuvan talouskasvun eturiviin sijoittamalla rahastoihin ja suoraan yrityksiin. Sijoitamme kannattavasti ja vastuullisesti ja luomme yhdessä uusia maailmalla menestyjiä. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat 2,4 miljardia euroa. www.tesi.fi | @TesiFII