Jakob Sandell tutkimuspäälliköksi Tesille

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Tesin strategia- ja kehitystiimin tutkimuspäällikkönä aloittaa Jakob Sandell 1.12.2023. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Jakob siirtyy tehtävään EY:n strategiakonsultointiyksiköstä EY-Parthenonilta, jossa hän on toimi projektipäällikkönä (Engagement Manager). Lisäksi hänellä on työkokemusta Vendep Capitalista ja siten pääomasijoitusmarkkinasta.

On hienoa saada uusia vahvistuksia joukkoomme Tesille. Jakobin relevantti ja kattava työkokemus erilaisista strategiakonsultointihankkeista on arvokasta kehittäessämme omaa selvitys- ja tutkimustyötämme eteenpäin Tesin strategiaa myötäillen. Jakobin tausta täydentääkin hienosti muuta strategia- ja kehitystiimiä”, sanoo Henri Hakamo, Tesin strategia- ja tutkimusjohtaja.

Lämpimästi tervetuloa Tesille, Jakob!

Lisätietoa:

Henri Hakamo, strategia- ja tutkimusjohtaja
henri.hakamo@tesi.fi
+358 40 050 2721

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on Suomen valtion pääomasijoitusyhtiö, jolla on talouden kasvuun ja uudistumiseen sekä investointien edistämiseen keskittyvä teollisuuspoliittinen tehtävä. Sijoitamme markkinaehtoisesti pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin. tesi.fi | X (Twitter) | LinkedIn | Uutiskirje