Kari Ståhlberg sijoituspäälliköksi Teollisuussijoitukseen

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Diplomi-insinööri, CEFA Kari Ståhlberg on aloittanut sijoituspäällikkönä Suomen Teollisuussijoitus Oy:ssä. Hän toimii kasvuyrityksiin pääomasijoituksia tekevässä tiimissä. Ståhlbergin toimenkuvaan kuuluu arvioida kiinnostavia yrityksiä sijoituskohteina, valmistella sekä suoria että rahastosijoituksia, ja osallistua kohdeyritysten hallinnointiin.

Kari Ståhlberg siirtyi Teollisuussijoitukseen JP Capitalin Lontoon toimistosta, jossa hän työskenteli kuusi vuotta yrityskauppojen neuvonantotehtävissä. Toimialoista Ståhlbergille ovat erityisen tuttuja metsäteollisuus ja siihen liittyvät sektorit kuten kemia, energia ja koneenrakennus. Ennen Lontoon-vuosiaan Ståhlberg toimi yritysjohdon konsultointitehtävissä Jaakko Pöyry Consultingissa.


Suomen Teollisuussijoitus Oy
on valtion pääomasijoitusyhtiö. Vuonna 1995 perustettu yhtiö sijoittaa valtion omaisuuden myynnistä kertyneitä varoja suomalaisen yritystoiminnan kasvuun ja kansainvälistymiseen. Yhtiön sijoitusten ja sijoitussitoumusten kokonaismäärä on noin 330 miljoonaa euroa.


Lisätietoja:

johtaja, tiimin vetäjä Kimmo Viertola,
matkapuh. 050 309 2734, kimmo.viertola@teollisuussijoitus.fi

sijoituspäällikkö Kari Ståhlberg,
matkapuh. 050 341 9693, kari.stahlberg@teollisuussijoitus.fi