Koulutusvientistartup Kide Science kerännyt rahoitusta tuotekehitykseen

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Pienten lasten tiedekasvatukseen keskittynyt Kide Science on kerännyt miljoonaa euroa rahoitusta. Kerätyllä rahoituksella yritys pyrkii laajentamaan tarjoamiaan koulutusratkaisuja myös muihin kuin tiedeaiheisiin, kokonaisvaltaisemmin varhaiskasvatukseen sopivaksi. Lisäksi Kide pyrkii vauhdittamaan kasvuaan Yhdysvalloissa. Pyrkimyksiä tukevat myös juuri solmittu DreamWorks-yhteistyösopimus sekä kesäkuussa 2022 yrityksen voittama, historian ensimmäinen Education Finland -palkinto.

Kide Sciencen tavoitteena on herättää lasten halu oppia ja kokeilla. Näemme innovatiivisessa, leikkiin ja tarinoihin perustuvassa ratkaisussa suuren potentiaalin, ja olemme iloisia päästessämme tukemaan yhtiön kasvutarinaa”, kommentoi Miia Kaye, sijoituspäällikkö Tesillä.

Sijoituskierrosta johti Sparkmind.vc, yksinomaan opetusalan ratkaisuihin keskittävä pääomasijoitusyhtiö. Tesi sijoitti yritykseen maaliskuussa 2022 ensisijoitusten osalta sulkeutuneesta, koronakriisin hoitoon luodusta Venture Bridge -siltarahoitusohjelmasta. Tesi käsitteli määräaikaan mennessä tulleet hakemukset normaalisti.

Lue lisää:

Lisätietoja:
Miia Kaye, sijoituspäällikkö, venture capital -sijoitukset
miia.kaye@tesi.fi
+358 50 388 3005

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka haluaa nostaa Suomen uudistuvan talouskasvun eturiviin sijoittamalla rahastoihin ja suoraan yrityksiin. Sijoitamme kannattavasti ja vastuullisesti ja luomme yhdessä uusia maailmalla menestyjiä. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat 2,4 miljardia euroa. www.tesi.fi | @TesiFII