Kutsu: Tesin selvitys pääomasijoittamisen kestävyydestä – info to 26.1. klo 9

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Tesin selvitys pääomasijoittamisen kestävyydestä – missä mennään suomalaisten pääomasijoittajien kestävyystyössä, ja mitä rahoitusta etsiviltä startupeilta ja kasvuyrityksiltä jatkossa edellytetään?

Tervetuloa kuulemaan, keskustelemaan ja kommentoimaan 26.1. klo 9–10

Mukana langoilla Tesin toimitusjohtaja Pia Santavirta, Tesin rahastosijoituksista vastaava johtaja Matias Kaila sekä selvityksestä vastannut kehityspäällikkö Sanni Virtanen.

Tesin selvitys tehtiin nyt ensimmäistä kertaa. Kyselyyn vastasi 33 suomalaista pääomasijoitusrahastojen hallinnointiyhtiötä, mikä kattaa lähes koko markkinan eli noin 90 % toimijoista. Selvityksen tavoitteena oli koota kokonaiskuva ja tarjota pääomasijoittajille vertailutietoa kehitystyön tueksi. Tulokset palvelevat myös kasvuyrityksiä ja startupeja, sillä liiketoiminnan kestävyys vaikuttaa jatkorahoituksen saatavuuteen.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot
Susanna Aaltonen, johtaja, viestintä, 040 593 4221, susanna.aaltonen@tesi.fi

Tesi haluaa nostaa Suomen uudistavan talouskasvun eturiviin. Kehitämme markkinaa ja toimimme aktiivisesti kasvavien suomalaisyritysten onnistumisen puolesta. Sijoitamme pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin. Meiltä saat pitkäjänteistä apua, markkinaosaamista, kärsivällistä rahaa ja osaavaa omistamista. tesi.fi | Twitter | LinkedIn | Uutiskirje