Lämmin kiitos yhteistyöstä – hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Tänä jouluna olemme mukana pelastamassa kansallisaarrettamme ja sen perintöä tuleville sukupolville. Tuemme joululahjoituksellamme John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeita ja Itämeren perinnön suojelutoimia.

Toivotamme tunnelmallista joulua ja menestystä vuodelle 2022!

Tesi

 

Vuonna 1992 perustetun, riippumattoman John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiö on kulttuuriteoistaan palkittu tiedonvälittäjä ja merellisen sisällön tuottaja. Työtä ohjaavat mitattavat tulokset ja vaikuttavuus. Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeissa parannetaan yhden maailman saastuneimmista meristä, Itämeren, tilaa sen kuormitusta ja ympäristöriskejä vähentävillä konkreettisilla toimilla. Katso lisää: johnnurmisensaatio.fi.

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka haluaa nostaa Suomen uudistuvan talouskasvun eturiviin sijoittamalla rahastoihin ja suoraan yrityksiin. Sijoitamme kannattavasti ja vastuullisesti ja luomme yhdessä uusia maailmalla menestyjiä. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat 2,1 miljardia euroa. www.tesi.fi | @TesiFII