Maija Soinisesta Tesin Head of People & Culture

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

YTM Maija Soininen on valittu uuteen Tesin Head of People & Culture -tehtävään, jossa hän vastaa kokonaisvaltaisesti Tesin henkilöstöstrategian ja -prosessien johtamisesta, kehittämisestä ja toteuttamisesta. Tesille Maija siirtyy Woltin Suomen HR Lead -paikalta, ja hänellä on lähes 20 vuoden kokemus erilaisista henkilöstöhallinnon tehtävistä erityyppisissä yrityksissä. Maija aloittaa tehtävässä 18.9.2023 ja hän raportoi suoraan toimitusjohtaja Pia Santavirralle.

Kokosimme koko henkilöstön keskustelemaan siitä, millainen osaaja sopisi meille tärkeään uuteen tehtävään. On ilo todeta, että Maija täytti kaikki henkilöstön odotukset kirkkaasti. On mahtava saada Maijan kaltainen kokenut ja innostava henkilöstöalan ammattilainen edistämään Tesin työntekijäkokemusta ja työantajabrändiä. Lämpimästi tervetuloa, Maija!” sanoo Tesin toimitusjohtaja Pia Santavirta.

Tesillä on sitouduttu luomaan erinomainen työympäristö, jossa työntekijämme voivat kehittyä ja menestyä. Näistä lähtökohdista on upeaa lähteä kehittämään Tesin uutta henkilöstöstrategiaa yhdessä osaavan henkilöstön kanssa”, sanoo Maija Soininen.

Tesillä on myös ainutlaatuinen mahdollisuus päästä viemään henkilöstöjohtamisen liittyviä parhaita käytäntöjä startup- ja kasvuyrityksiin sekä pääomasijoitusalalle osana sijoitustoimintaa. Maijalla on tähänkin tehtävään erinomaiset taustat erilaisista kasvuyrityksistä”, jatkaa Pia Santavirta.

Tesin henkilöstöasioiden kehittäminen ja sijoitustoiminnan näkökulma luovat erittäin mielenkiintoisen kokonaisuuden, johon tartun täydellä innolla”, kommentoi Maija Soininen.

Lisätiedot

Pia Santavirta, Tesi, toimitusjohtaja, 040 546 7749
Maija Soininen, 040 083 8018

Tesi haluaa nostaa Suomen uudistavan talouskasvun eturiviin. Kehitämme markkinaa ja toimimme aktiivisesti kasvavien suomalaisyritysten onnistumisen puolesta. Sijoitamme pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin. Meiltä saat pitkäjänteistä apua, perusteltua näkemystä, kärsivällistä rahaa ja osaavaa omistamista.  tesi.fi  |  Twitter  |  LinkedIn  |  Uutiskirje