MariaDB julkistanut suunnittelevansa SPAC-listautumista ja keränneensä 92 miljoonaa euroa jatkorahoitusta

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Suomalainen MariaDB, joka tunnetaan avoimen lähdekoodin tietokannasta ja sille pohjautuvista palveluistaan, on julkistanut suunnittelevansa listautumista New Yorkin pörssiin SPAC -metodia (Special Acquisition Company) hyödyntäen. Jo pörssilistattu spac-yhtiö Angel Pond Holdings ostaa MariaDB:n, jolloin siitä tulee ensimmäinen suomalainen New Yorkin pörssiin SPAC-listattu yritys.

MariaDB julkisti myös keränneensä 92 miljoonan euron jatkorahoituskierroksen, jossa yhtiöön sijoittivat sekä ostaja Angel Pond että nykyisiä omistajia.

“Ammattimainen tiimi, vahva teknologiaosaaminen sekä kansainvälinen ja kunnianhimoinen kasvutarina olivat perusta Tesin sijoitukselle yhtiöön. Yhteisen polun aikana monet vaikeudet ja haasteet olemme onnistuneet selättämään yhdessä johdon, hallitusjäsenten ja sijoittajien kanssa,” kommentoi julkistuksia Keith Bonnici, sijoitusjohtaja Tesillä (Suomen Teollisuussijoitus).

Tesi teki ensisijoituksen yhtiöön vuonna 2012.

Lue LIsää:

Lisätietoja:

Keith Bonnici, sijoitusjohtaja, Tesi
+358 40 1799 584
keith.bonnici@tesi.fi

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka haluaa nostaa Suomen uudistuvan talouskasvun eturiviin sijoittamalla rahastoihin ja suoraan yrityksiin. Sijoitamme kannattavasti ja vastuullisesti ja luomme yhdessä uusia maailmalla menestyjiä. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat 2,1 miljardia euroa. www.tesi.fi | @TesiFII