Measurlabs pyrkii markkinajohtajan asemaan Euroopassa tuoreen kasvurahoituksen turvin

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Measurlabs on laboratorioanalyysejä ja testauspalveluita tarjoava yritys, joka auttaa tuotekehittäjiä ja laadunvalvojia saamaan tarvitsemansa materiaalianalyysit helposti yhdestä paikasta. Nyt kerätty 2,5 miljoonan euron kasvurahoitus auttaa yritystä skaalaamaan palvelujaan Britanniassa ja muissa Euroopan maissa sekä jatkokehittämään logistiikkaratkaisujansa ja digitaalista ostoalustaansa. Rahoituskierrosta johti VentureFriends ja myös vanhat sijoittajat Lifeline Ventures, Tesi ja Curus osallistuivat kierrokselle.

“Measurlabsin ainutlaatuinen palvelu ja asiantuntemus luo merkittävää arvoa asiakkaille tehostamalla mittauspalveluiden ostamista. Kasvavilla sektoreilla, kuten puolijohteiden ja muiden innovatiivisten materiaalien kehityksessä, laboratorioanalyysien ja asiantuntijapalvelun saatavuus on olennainen tekijä tuotekehityksen sujuvuudessa ja uusien tuotteiden markkinoille viemisessä. Olemme innolla mukana tukemassa Measurlabsia tämän mahdollistamisessa”, kommentoi Tuomas Rekonen, sijoituspäällikkö Tesillä.

Tesin ensisijoitus yhtiöön vuonna 2022 tehtiin Venture Bridge -erityisssijoitusohjelmasta. Ohjelma suljettiin saman vuoden maaliskuussa ensisijoitusten osalta.

Lue lisää:

Lisätiedot:

Tuomas Rekonen, sijoituspäällikkö, venture capital -sijoitukset
tuomas.rekonen@tesi.fi
+358 40 7540 660

 

Tesi haluaa nostaa Suomen uudistavan talouskasvun eturiviin. Kehitämme markkinaa ja toimimme aktiivisesti kasvavien suomalaisyritysten onnistumisen puolesta. Sijoitamme pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin. Meiltä saat pitkäjänteistä apua, markkinatietoa, kärsivällistä rahaa ja osaavaa omistamista. tesi.fi | Twitter LinkedIn Uutiskirje