Meriteknologiayhtiö Seaber.io kerännyt uutta kasvurahoitusta

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Suomalainen meriteknologiayhtiö Seaber.io on kerännyt 1,5 miljoonaa euroa rahoitusta Counterview Capitalilta, Lifeline Venturesilta ja Tesiltä vauhdittamaan yrityksen kasvua.

Seaber pyrkii vähentämään irtotavara- ja kappaletavarakuljetusten ympäristövaikutuksia, tehottomuutta ja kustannuksia pilvipohjaisen ohjelmistoratkaisunsa avulla.

”Seaberin tavoitteena on modernisoida perinteinen teollisuudenala, merenkulku, ja tuoda uusia digitaalisia ominaisuuksia merenkulun toimijoille sekä pienentää alan ympäristövaikutuksia. Seaber sopii loistavasti Venture Bridge -investointiohjelmaamme ja olemme iloisia voidessamme tukea yhtiön kasvutavoitteita yhdessä muiden korkealuokkaisten sijoittajien kanssa,” kommentoi Tesin Venture Capital -tiimin johtaja Juha Lehtola.

Tesin sijoitus tehtiin Venture Bridge -erityissijoitusohjelmasta.

Lue lisää:

Seaber.io:n tiedote 21.12.2021 (englanniksi)

Lisätietoja:

Juha Lehtola, johtaja, venture capital, Tesi
+358 400 647 671
juha.lehtola@tesi.fi

 

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka haluaa nostaa Suomen uudistuvan talouskasvun eturiviin sijoittamalla rahastoihin ja suoraan yrityksiin. Sijoitamme kannattavasti ja vastuullisesti ja luomme yhdessä uusia maailmalla menestyjiä. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat 2,1 miljardia euroa. www.tesi.fi @TesiFII