M-Files Oy: Kasvua räjähdysmäiset 76 prosenttia vuonna 2014

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Kuva: M-Files Oy

Ohjelmistoyhtiö M-Files Oy:n liikevaihto oli 22,2 miljoonaa euroa vuonna 2014. Kasvua edelliseen vuoteen oli huikeat 76 prosenttia. Yhtiö palkkasi lähes 80 uutta työntekijää vuonna 2014. M-Filesin työntekijämäärä on nyt 259. Kuuden edellisen vuoden liikevaihdon kasvu on lähes 1 100 prosenttia.

Suomalainen tiedonhallintaohjelmistoja kehittävä ja myyvä ohjelmistoyhtiö M-Files Oy jatkaa kasvuaan: vuonna 2014 yrityksen liikevaihto oli 22,2 miljoonaa euroa, ja liikevaihdon kasvu oli 76 prosenttia. Vahvan kotimaisen kysynnän lisäksi kasvun taustalla oli voimakas yli kaksinkertaistunut myynti Yhdysvalloissa ja Aasia-Tyynenmeren alueella. Pilvipalveluiden myynti kasvoi yli 70 prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna.

”Haluamme muuttaa sen, miten maailma näkee tiedonhallinnan. Kasvoimme viime vuonna kymmenen kertaa nopeammin kuin globaali tiedonhallintamarkkina yleisesti. Tämä johtuu siitä, että uusi lähestymistapamme tiedonhallintaan mahdollistaa asiakkaille muita ratkaisuja paremman ja intuitiivisemman tavan hallita organisaation yritystietoja, dokumentteja ja prosesseja”, kertoo M-Files Oy:n toimitusjohtaja Miika Mäkitalo.

Useat markkinatutkimuslaitokset, kuten Gartner, Forrester ja Nucleus Research, ovat nostaneet M-Filesin maailman yhdeksi johtavaksi tiedonhallintateknologiaksi. ”Olemme parhaillaan hakemassa Suomeen yli 30 uutta työntekijää, jotta voimme vastata asiakkaiden kasvavaan kysyntään”, Pohjoismaiden myynnistä ja palveluista vastaava johtaja Jussi Salmi kertoo.

M-Files on yli kymmenkertaistanut liikevaihtonsa kuuden vuoden aikana. ”Kasvu ei pysähdy tähän, vaan päinvastoin: meillä on erinomaiset eväät jatkaa voimakasta kasvua myös tulevina vuosina”, Mäkitalo toteaa.

Lisätietoja:

Mika Mäkitalo, toimitusjohtaja, M-Files Oy
puh. 045 205 3253, miika.makitalo(at)m-files.com

Jussi Salmi, Senior Vice President
puh. 045 670 2252, jussi.salmi(at)m-files.com