Nimityksiä: Heikki Vesterinen sijoitusjohtajaksi, Anna Kilpeläinen tiedottajaksi

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Kauppatieteiden maisteri Heikki Vesterinen on aloittanut sijoitusjohtajana Suomen Teollisuussijoitus Oy:n yritysjärjestelytiimissä. Teollisuussijoituksessa hän tekee ja hallinnoi sijoituksia yritysjärjestelyhankkeissa sekä viime keväänä käynnistetyssä 100 milj. euron vakautuksen rahoitusohjelmassa. Tehtäväsisältää sijoituskohteiden analysointia, sijoitusesitysten valmistelua sekä salkun hallinnointia läheisessä yhteistyössä kohdeyhtiöiden, kanssasijoittajien ja muiden rahoittajien kanssa.

– Teollisuussijoitus on hyvämaineinen, uskottava ja aktiivinen toimija markkinoilla, ja on ilo siirtyä sen palvelukseen. Teollisuussijoituksen aktiivisesta otteesta kertovat myös sen viimeaikaiset sijoitukset Pekkaniskaan, Confidexiin ja Nordic Miningiin.

Aiemmin Vesterinen on työskennellyt Kaupthing Pankissa johtajana, Finnfundissa rahoituspäällikkönä sekä Ernst&Youngilla neuvonantotehtävissä.

Syntyjään oululainen Heikki Vesterinen käyttää vapaa-aikansa laskettelurinteessä tai perheen kanssa matkustellen. Tekeillä on myös yritysten listautumista käsittelevä väitöskirja.

 

– – – – –

 

Kauppatieteiden maisteri Anna Kilpeläinen on nimitetty tiedottajaksi Suomen Teollisuussijoitus Oy:n viestintätiimiin 1.3. alkaen.

– Teollisuussijoitus valtion pääomasijoitusyhtiönä on kiinnostava työpaikka, sillä haluan työskennellä rahoitusalan viestintätehtävissä suomalaisten kasvuyritysten hyväksi, Kilpeläinen kertoo.

Teollisuussijoitukseen Anna Kilpeläinen siirtyy Ison-Britannian suurlähetystöstä, jonka kaupallisella osastolla hän työskenteli Trade and Investment Officerina, edistäen suoria investointeja sekä maiden välistä kauppaa teknologiasektoreilla.

Kilpeläisen pääaineena Helsingin Kauppakorkeakoulussa oli kansainvälinen yritysviestintä. Opiskeluvuosinaan hän työskenteli Finpron Brysselin-toimistossa ja Matkailun edistämiskeskuksessa.


Suomen Teollisuussijoitus Oy
on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka edistää pääomasijoitustoiminnan keinoin suomalaista yritystoimintaa, työllisyyttä ja talouden kasvua. Yhtiö sijoittaa kasvuyrityksiin suoraan ja pääomasijoitusrahastojen kautta, yhdessä yksityisten sijoittajien kanssa. Pääomasijoituksia tarvitaan kohdeyritysten kasvun rahoitukseen, kansainvälistymiseen, yrityksistä versoviin uusiin liiketoimintahankkeisiin, merkittäviin teollisiin investointeihin sekä toimiala- ja yritysjärjestelyihin. Kohteena ovat kaikki toimialat. Teollisuussijoituksen sijoitukset ovat noin 640 miljoonaa euroa. www.teollisuussijoitus.fi


Lisätietoja:

– sijoitusjohtaja Heikki Vesterinen, Suomen Teollisuussijoitus Oy,
matkapuh. 040 508 8558, heikki.vesterinen (at) teollisuussijoitus.fi

– tiedottaja Anna Kilpeläinen, Suomen Teollisuussijoitus Oy,
puh. 044 538 3157, anna.kilpelainen (at) teollisuussijoitus.fi