Nimityksiä Teollisuussijoituksessa: Anne Riekki rahastotiimin vetäjäksi, Juuso Puolanne sijoitusjohtajaksi

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Anne Riekki, OTK, KTM, toimii Teollisuussijoituksen rahastotiimin vetäjänä 8.8.2011 alkaen. Hän sijaistaa tehtävässään Jouni Hakalaa, joka toimii nyt työ- ja elinkeinoministeriössä valtiosihteerinä. Rahastotiimin vetäjänä Riekki vastaa suomalaisiin ja ulkomaisiin pääomasijoitusrahastoihin tehtävistä sijoituksista. Riekki jatkaa johtoryhmän jäsenenä.

”Toimintaympäristö on jälleen haasteellinen sekä rahastojen varainkeruun että irtautumisten kannalta. Teollisuussijoituksen rahastosijoituksissa jatkuu painotus kansainvälistymiseen ja teknologia- ja kasvuyritysten liiketoiminnan kehittämiseen”, Riekki kommentoi.

Riekki aloitti Teollisuussijoituksessa sijoituspäällikkönä vuonna 2007, ja hänet nimitettiin rahastotiimiin sijoitusjohtajaksi 2009.


Juuso Puolanne
, KTM, on nimitetty sijoitusjohtajaksi Teollisuussijoituksen yritysjärjestelytiimiin 5.9.2011 alkaen. Hänen tehtäväalueenaan Teollisuussijoituksessa on sijoituskohteiden analysointi, sijoitusesitysten valmistelu sekä kohdeyhtiöiden hallinnointi läheisessä yhteistyössä kohdeyhtiöiden, kanssasijoittajien ja muiden rahoittajien kanssa. 

Puolanteella on yli kahdeksan vuoden kokemus yrityskauppaprojekteista sekä liikkeenjohdon konsultoinnista työskenneltyään aikaisemmin Ernst & Youngilla sekä Corporate Advisor Groupilla.

”Teollisuussijoitus on ollut viime vuosina aktiivinen toimija yrityskauppamarkkinoilla. On hienoa päästä mukaan kehittämään nykyisiä kohdeyhtiöitä sekä aktiivisesti kartoittamaan uusia potentiaalisia sijoituskohteita. Erityisesti kaivos-, palvelu- ja cleantech-sektorit ovat Teollisuussijoituksen sijoitustoiminnan painopistealueita ja itselleni jo entuudestaan tuttuja sektoreita aikaisemmista työtehtävistä”, Puolanne kertoo.

Vapaa-aikanaan Puolanne harrastaa monipuolisesti urheilua sekä viettää aikaa perheen ja ystävien parissa.

 

Lisätietoja: 
 

Anne Riekki, johtaja, Teollisuussijoitus
puh: 050 337 4434, sähköposti: anne.riekki@teollisuussijoitus.fi

Juuso Puolanne, sijoitusjohtaja, Teollisuussijoitus
puh: 050 570 0235, sähköposti: juuso.puolanne@teollisuussijoitus.fi

 

Suomen Teollisuussijoitus Oy on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka edistää pääomasijoitustoiminnan keinoin suomalaista yritystoimintaa, työllisyyttä ja talouden kasvua. Teollisuussijoitus sijoittaa pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin. Pääomasijoituksia tarvitaan kohdeyritysten kasvun rahoitukseen, kansainvälistymiseen, yrityksistä versoviin uusiin liiketoimintahankkeisiin, merkittäviin teollisiin investointeihin sekä toimiala- ja yritysjärjestelyihin. Kohteena ovat kaikki toimialat. Yhtiö sijoittaa yhdessä yksityisten sijoittajien kanssa, enintään puolella sijoitettavasta pääomasta ja omistuksesta. Teollisuussijoituksen sijoitukset ovat noin 680 miljoonaa euroa. www.teollisuussijoitus.fi