Nimityksiä Teollisuussijoituksessa

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

DI, CEFA Jussi Sainiemi on nimitetty sijoituspäälliköksi Teollisuussijoituksen kasvusijoitustiimiin. Hänen tehtäväalueenaan Teollisuussijoituksessa on sijoituskohteiden analysointi, sijoitusesitysten valmistelu sekä kohdeyhtiöiden hallinnointi läheisessä yhteistyössä kohdeyhtiöiden, kanssasijoittajien ja muiden rahoittajien kanssa.

Ennen Teollisuussijoitusta Jussi Sainiemi työskenteli monen vuoden ajan Pöyry Management Consultingilla muun muassa kilpailukykyyn, strategiaan ja yritysrahoitukseen liittyvien toimeksiantojen parissa.

”Teollisuussijoitus tarjosi mahdollisuuden kiinnostaviin tehtäviin pääomasijoitusalalla ja aitiopaikan olla mukana kehittämässä suomalaisia kasvuyrityksiä”, kertoo Jussi Sainiemi.

Jussi Sainiemen vapaa-aika kuluu perheen ja liikunnan parissa.

DI Juha Lehtola on nimitetty sijoitusjohtajaksi Teollisuussijoituksen kasvusijoitustiimiin. Juha Lehtolalla on yhdeksän vuoden kokemus teknologia-alan pääomasijoituksista. Hän aloitti Teollisuussijoituksessa sijoituspäällikkönä vuonna 2009 ja on ennen sitä työskennellyt muun muassa Nordic Venture Partnersissa ja Aura Capitalissa.

”Suomen kasvuyrityskanta on vahvistunut ja monipuolistunut. Olemme Teollisuussijoituksen kasvutiimissä olleet rahoittamassa ja kehittämässä monia lupaavia yrityksiä eri toimialoilla. Uskon, että haastavasta markkinatilanteesta huolimatta näemme tänäkin vuonna positiivisia uutisia liittyen suomalaisten yritysten kasvuun ja kansainvälistymiseen pääomasijoituksen turvin”, Juha Lehtola sanoo.

Vapaa-ajallaan Juha Lehtola viihtyy perheensä kanssa sekä harrastaa monipuolisesti liikuntaa.

KTM Anna Kilpeläinen on nimitetty Teollisuussijoituksen viestintäpäälliköksi. Hän on työskennellyt yhtiössä tiedottajana vuodesta 2010 lähtien. Ennen Teollisuussijoitusta hän on työskennellyt Iso-Britannian suurlähetystössä Helsingissä sekä Finprolla Brysselissä.

”Teollisuussijoituksen vaikutus suomalaiseen pääomasijoitusmarkkinaan ja kasvuyritysten rahoitukseen on merkittävä. Siitä löytyy runsaasti positiivista kerrottavaa”, sanoo Anna Kilpeläinen.

Vapaa-ajallaan Anna Kilpeläinen harrastaa käsitöitä, liikuntaa, matkailua ja ruoanlaittoa.