Nimityksiä Tesissä

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

KTM Henri Hakamo (32) on nimitetty Chief Digital Officeriksi 3.9.2018 alkaen. Tehtävä on Tesissä uusi. Henristä tulee johtoryhmän jäsen ja hän raportoi toimitusjohtaja Jan Sasselle. Henri siirtyy Tesiin BearingPointilta päällikön tehtävästä, jossa hän on vastannut Digital & Strategy -konsultoinnista Lähi-idässä.

DI Juha Lehtola (42) palaa Tesiin Venture Capital -sijoituksista vastaavaksi johtajaksi 13.8.2018 alkaen. Johtoryhmän jäsenenä hän raportoi toimitusjohtaja Jan Sasselle. Viimeiset kaksi vuotta Juha on toiminut Euroopan investointirahastossa sijoituspäällikkönä keskittyen eurooppalaisiin venture capital -rahastosijoituksiin.

KTM, DI Mikael Niemi (38) on nimitetty 1.8.2018 alkaen sijoitusjohtajaksi kasvusijoitukset ja teolliset sijoitukset -tiimiin. Mikael siirtyy tehtävään Armada Mezzanine Capitalista, jossa hän toimi partnerina.

KTM Elisa Lehmusniemi (37) on nimitetty johdon assistentiksi 13.8.2018 alkaen. Elisa siirtyy Tesiin Borenius Asianajotoimiston toimitusjohtajan assistentin tehtävästä.

”Tesin tavoitteena on auttaa suomalaisia yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään sekä kehittää kotimaan pääomasijoitusmarkkinaa. Tässä työssä tekijät ovat avainasemassa. Olen iloinen siitä, että olemme onnistuneet täydentämään tiimejämme ammattilaisilla, joilla on monipuolista ja arvokasta kokemusta sijoitustoiminnasta ja yritysten kehittämisestä,” kertoo toimitusjohtaja Jan Sasse.

Lisätietoja:
Jan Sasse, toimitusjohtaja, p. 040 861 9151

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on pääomasijoitusyhtiö, joka tekee kannattavaa ja vastuullista sijoitustoimintaa ja luo arvoa päivästä yksi. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat 1,2 miljardia euroa ja sijoituskohteenamme on suoraan ja rahastojen kautta yli 700 yritystä. Autamme Suomen seuraavalle kasvun ja kansainvälistymisen tasolle. Seuraa menestystarinoita www.tesi.fi / @TesiFII.