Nimityksiä Tesissä

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

KTM Matias Kaila (35) on nimitetty Tesin rahastosijoituksista vastaavaksi johtajaksi elokuusta 2017 alkaen. Hänestä tulee yhtiön johtoryhmän jäsen, ja hän raportoi toimitusjohtaja Jan Sasselle.

Matias Kaila siirtyy tehtävään Danske Bankista, jossa hän on toiminut johtajana vastaten pääomasijoittajille tarjottavasta rahoituksesta Suomessa. Tätä ennen hän on työskennellyt mm. Eläke-Tapiolassa (nykyinen Elo) vastaten siellä pääomasijoituksista ja yritysrahoituksesta.

”Matias Kailalla on laaja ja monipuolinen työkokemus ja näytöt niin pääomasijoittamisen kuin yritysrahoituksenkin eri tehtävistä sekä johtajana että toiminnan ennakkoluulottomana kehittäjänä. Hänen taustansa ja lähestymistapansa täydentävät erinomaisesti Tesin ammattitaitoista ja osaavaa rahastotiimiä”, sanoo Jan Sasse.

”Pääomasijoittaminen toimialana on äärimmäisen kiinnostava ja sen merkitys talouskasvun vauhdittajana on merkittävä. Tesi puolestaan on pääomasijoittamisen näköalapaikka Suomessa ja siellä on myös loistava mahdollisuus jatkaa toiminnan ja toimialan kehittämistä monin tavoin”, sanoo Matias Kaila.

DI Jussi Hattula (48) on nimitetty kasvusijoituksista ja teollisista sijoituksista vastaavaksi johtajaksi 1.8.2017 alkaen. Hänestä tulee yhtiön johtoryhmän jäsen, ja hän raportoi toimitusjohtaja Jan Sasselle.

Jussi Hattulalla on vankka kokemus pääomasijoittamisesta. Hän on työskennellyt Tesissä erilaisilla vastuualueilla yli yhdeksän vuotta ja sitä ennen useita vuosia mm. Soneralla ja Eqvitecissä.

”Jussin vahvuuksia ovat strateginen ajattelu ja analyyttinen, kokonaisuuksia hahmottava lähestymistapa. Hän tuntee erinomaisesti koko pääomasijoittamisen kentän alkuvaiheen yrityksistä teollisiin hankkeisiin ja hänen monipuolinen osaamisensa täydentää arvokkaalla tavalla myös Tesin johtoryhmää”, sanoo Jan Sasse.

 

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Jan Sasse, puh: +358 40 861 9151

 

 

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on pääomasijoitusyhtiö, joka vauhdittaa yritysten menestystarinoita rahastosijoittamisen ja suorien sijoitusten kautta. Toimimme aktiivisena vähemmistöomistajana, jolla on liiketoimintaosaamista ja kansainvälisiä verkostoja yrityksen kasvustrategian toteuttamiseksi. Tesin hallinnoitavat pääomasijoitukset ovat yhteensä lähes miljardi euroa ja kohdeyritysten lukumäärä 723.  www.tesi.fi@TesiFII