Nimitys: Jani Rämö talouspäälliköksi Teollisuussijoituksessa

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Suomen Teollisuussijoitus Oy:n controller, kauppatieteiden maisteri Jani Rämö on nimitetty talouspäälliköksi. Hän aloitti Teollisuussijoituksen talous-, hallinto- ja omaisuudenhoitotiimissä vuoden 2006 lopussa.

– Taantumassa taloudellisen seurannan, ennustamisen sekä riskienhallinnan merkitys korostuu. Teollisuussijoituksen ajankohtainen haaste on juuri käynnistynyt 100 miljoonan euron vakautuksen rahoitusohjelma, jonka valtioneuvosto linjasi huhtikuussa, Rämö kertoo.

Teollisuussijoituksella on tällä hetkellä suoria ja rahastosijoituksia eri alojen kasvuyrityksissä yhteensä 600 miljoonaa euroa.

 

Suomen Teollisuussijoitus Oy on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka sijoittaa valtion omaisuuden myynnistä kertyneitä varoja pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin. Pääomasijoituksia tarvitaan kasvun rahoitukseen, kansainvälistymiseen, yrityksistä versoviin uusiin liiketoimintahankkeisiin, merkittäviin teollisiin investointeihin sekä toimiala- ja yritysjärjestelyihin. Sijoituskohteet voivat olla kaikilta toimialoilta. Yhtiö sijoittaa yhdessä yksityisten sijoittajien kanssa, enintään puolella sijoitettavasta pääomasta ja omistuksesta. Yhtiön sijoitukset ovat noin 600 miljoonaa euroa. www.teollisuussijoitus.fi

Lisätietoja:

talousjohtaja Marko Häikiö, Suomen Teollisuussijoitus Oy,
puh. (09) 6803 6821, marko.haikio (at) teollisuussijoitus.fi
– talouspäällikkö Jani Rämö, Suomen Teollisuussijoitus Oy,
puh. (09) 6803 6820, jani.ramo (at) teollisuussijoitus.fi