Nimitys: Satu Holm-Jumppanen Teollisuussijoituksen viestintäpäälliköksi

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

MMM Satu Holm-Jumppanen on nimitetty Suomen Teollisuussijoitus Oy:n viestintäpäälliköksi 13.10.2014 alkaen. Vastuualueeseen kuuluvat yhtiön sisäinen ja ulkoinen viestintä sekä mediasuhteet. Hän on työskennellyt aiemmin Metsä Groupissa muun muassa Metsä Forestin viestintäpäällikkönä sekä ympäristöpäällikkönä. 

”Teollisuussijoitus edistää innovatiivisten kasvuyritysten riskirahoitustarjontaa ja mahdollisuuksia menestyä kansainvälisillä markkinoilla. Yhtiöllä on merkittävä rooli suomalaisen pääomasijoitusmarkkinan kehittäjänä. On hienoa olla mukana kertomassa positiivisia tarinoita kasvusta”, sanoo Satu Holm-Jumppanen. 

Lisätietoa: 

Satu Holm-Jumppanen, viestintäpäällikkö, Suomen Teollisuussijoitus Oy
puh. +358 50 305 4718, sähköposti: satu.holm-jumppanen (at) teollisuussijoitus.fi 

 

Suomen Teollisuussijoitus Oy on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka edistää pääomasijoitustoiminnan keinoin suomalaista yritystoimintaa, työllisyyttä ja talouden kasvua. Teollisuussijoitus sijoittaa pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin, yhdessä ja samoin ehdoin yksityisten sijoittajien kanssa. Teollisuussijoituksen hallinnoitavat varat ovat noin 900 milj. euroa. Sijoituskohteina on suoraan ja rahastojen kautta 515 yritystä, jotka työllistävät yhteensä yli 50 000 henkilöä. Lisätietoja: www.teollisuussijoitus.fi ja @TesiFII.