NoHo Partners ja Tesi ovat sopineet 10 miljoonan euron vaihtovelkakirjalainasta

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Osana kokonaisrahoituspakettiaan NoHo Partners on sopinut 10 miljoonan euron konversio-oikeudellisesta lainasta valtion pääomasijoitusyhtiö Suomen Teollisuussijoitus Oy:n (Tesi) kanssa. Rahoitus on Tesin vakautusrahoitusta koronatilanteessa. Tesin laina on vakuudeton ja erääntyy 18 kuukauden kuluttua lainan nostopäivästä. Laina on mahdollista maksaa osittain tai kokonaan takaisin ennen eräpäivää. 

”Rahoitusneuvottelut koronakriisin ajalle on nyt saatu päätökseen. Rahoituskokonaisuus varmistaa kassamme riittävyyden tänä poikkeuksellisena aikana, ja nyt voimme kääntää katseemme liiketoimintamme käynnistämiseen ja toimintamme rahoittamiseen omalla kassavirralla”, sanoo NoHo Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström.

”Noho Partners on merkittävä työllistäjä koronan runtelemalla ravintola-alalla, ja vaikuttaa laajasti myös suomalaiseen elintarvike- ja raaka-aineteollisuuteen pientuottajaostojen kautta. Tesi sijoittaa vakautusohjelmastaan yrityksiin, joilla on edellytykset selvitä koronatilanteen aiheuttamista taloudellisista ongelmista lisärahoituksen avulla. Rahoituspaketin turvin NoHo Partners pystyy jatkamaan kesäkuussa ravintolatoimintaansa ja pääsemään poikkeusajan yli mahdollisimman pienillä vahingoilla”, sanoo johtaja Jussi Hattula Tesistä.

NoHo Partners Oyj:n pörssitiedote kokonaisrahoituspaketista

Lisätietoja vakautusohjelmasta


Lisätiedot:

Aku Vikström, toimitusjohtaja, NoHo Partners Oyj, puh. +358 44 011 1989
Jarno Suominen, varatoimitusjohtaja, toimitusjohtajan sijainen, NoHo Partners Oyj, puh. +358 40 721 5655
Jussi Hattula, johtaja, kasvu- ja teolliset sijoitukset, Tesi, puh: +358 40 066 9955


NoHo Partners Oyj
 on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 250 ravintolaa Suomessa, Tanskassa ja Norjassa. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Elite, Savoy, Teatteri, Yes Yes Yes, Stefan’s Steakhouse, Palace, Löyly, Hanko Sushi ja Cock’s & Cows. NoHo Partners Oyj:n vuoden 2019 liikevaihto oli 272,8 miljoonaa euroa ja liikevoitto 30,6 miljoonaa euroa. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 2 100 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. www.noho.fi

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka haluaa nostaa Suomen uudistuvan talouskasvun eturiviin sijoittamalla rahastoihin ja suoraan yrityksiin. Sijoitamme kannattavasti ja vastuullisesti ja luomme yhdessä uusia maailmalla menestyjiä. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat 1,3 miljardia euroa. Omistamisen ja onnistumisen kunnianhimoa – www.tesi.fi | www.dtg.tesi.fi | @TesiFII