Oletko uusi sijoitusanalyytikkomme?

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Oletko kiinnostunut pääomasijoitusmarkkinasta ja taloudesta? Haluatko käytännön kokemusta venture capital – ja pääomasijoitusalasta? Haemme sijoitusanalyytikkoa vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan rahastosijoitustiimiämme.

  • Työsuhde: Vakituinen ja täyspäiväinen
  • Sijainti: Porkkalankatu 1, 00180 Helsinki & mahdollisuus etätyöhön
  • Aloitusajankohta: Mahdollisimman pian
  • Palkkaus: Kilpailukykyinen, riippuen valitun henkilön kokemuksesta
  • Hakuaika päättyy: 25.4.2023

Tesin rahastosijoitustiimi tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia pääomasijoitusmarkkinasta jatkuvasti muuttuvassa markkinaympäristössä.

Tehtäviisi kuuluu tiimin tukeminen eri tehtävissä, kuten tiimi-, markkina- ja toimiala-analyyseissa sekä salkunhoidossa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä koko rahastosijoitustiimin sekä Tesin muiden tiimien kanssa. Kaikki toimintamme perustuu positiivisen yhteiskunnallisen vaikuttavuuden tavoitteluun. Me Tesillä uskomme, että vastuullinen toiminta luo kilpailuetua yrityksille ja on edellytys pitkän aikavälin menestykselle.

Etsimällämme henkilöllä on ennen kaikkea silmää yksityiskohdille ja halu oppia uutta. Arvostamme yleistä ymmärrystä pääomasijoitusmarkkinasta sekä yritystoiminnan talouspuolesta ja Suomen taloudesta. Edellytämme myös yliopistotutkintoa. Olet oma-aloitteinen ja analyyttinen, omaat hyvät Excel- ja PowerPoint-taidot ja kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Aiempi työkokemus esimerkiksi startupeista, liiketoiminnan kehityksestä, strategiakonsultoinnista, investointipankkitoiminnasta tai henkilöstöarvioinnista luetaan myös eduksi.

Uskomme työnantajana monimuotoisuuden voimaan ja edistämme tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta niin yhtiönä kuin sijoittajana. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä.

Tuemme henkilöstömme jaksamista mm. mahdollisuudella kattavaan työterveyshuoltoon sekä liikunta-, kulttuuri- ja lounasedulla. Toimistomme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella, mutta sinulla on mahdollisuus tehdä töitä myös etänä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista sekä hakemuksen löydät aTalentin sivuilta. Tehtävässä aloitus aikaisintaan mahdollisimman pian. Viimeinen hakupäivä on 25.4.2023.

Hae tästä

Lisätietoja analyytikon työstä ja tehtävistä antaa sijoituspäällikkö Samuel Wendelin (+358 50 512 5656) maanantaina 17.4. klo 13-14 ja perjantaina 21.4. klo 13-14.

Rekrytointiprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Tuomas Pihnala (+358 40 766 3938, tuomas.pihnala(at)atalent.fi).

Tesi haluaa nostaa Suomen uudistavan talouskasvun eturiviin. Kehitämme markkinaa ja toimimme aktiivisesti kasvavien suomalaisyritysten onnistumisen puolesta. Sijoitamme pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin. Meiltä saat pitkäjänteistä apua, markkinatietoa, kärsivällistä rahaa ja osaavaa omistamista. tesi.fi | Twitter LinkedIn Uutiskirje