Pääomasijoitus ASP-palvelua tarjoavaan Suvisoft Oy:öön

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Yksityissijoittajien ja Hermia Yrityskehitys Oy:n Hermia Ventures- rahasto, Innofinance Oy:n Tamseed-rahasto sekä Suomen Teollisuusijoitus Oy:n Start Fund -rahasto ovat sijoittaneet Suvisoft Oy:öön. Suvisoft on kehittänyt ASP-palveluna tarjottavan tiedonhallintajärjestelmän konferenssien ja tapahtumien järjestäjille.

Ohjelmistopalvelua käyttävät konferenssitoimistot, konferenssien järjestelyorganisaatiot, messuorganisaatiot ja muut tapahtumien järjestäjät. Ohjelmistoratkaisu automatisoi tiedonhallinnan prosesseja, mahdollistaa uusia palveluita sekä helpottaa osallistujien rekisteröinnissä ja maksuliikenteessä. Myös ASP-malli tarjoaa lisäarvoa organisaatioille, koska ohjelmiston hankinta- ja ylläpitokustannukset jäävät pieniksi, organisaattori maksaa vai käyttöajasta, esimerkiksi yhdestä tapahtumasta.

Suvisoftin liikevaihdosta tulee yli 70% kansainvälisiltä markkinoilta. Pääomasijoituksen turvin yhtiö vahvistaa yhteistyö- ja myyntiverkostoaan globaalisti. Yhtiö hakee 10-20 pysyvää yhteistyökumppania Euroopasta, USAsta ja Aasiasta.


Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jukka-Pekka Iivarinen, Suvisoft Oy
gsm 0400 502 640
jukka-pekka.iivarinen(a)suvisoft.com

Toimitusjohtaja Pekka Jussila, Hermia Ventures Oy
gsm 050 60 213
pekka.jussila(a)hermia.fi, www.hermiaventures.fi

Sijoitusjohtaja Marko Tulonen, Innofinance Oy
gsm 040 508 9848
marko.tulonen(a)innofinance.fi, www.innofinance.fi

Johtaja Mika Räsänen, Suomen Teollisuussijoitus Oy
gsm 050 352 9984
mika.rasanen(a)teollisuussijoitus.fi, www.teollisuussijoitus.fi