Kestävää kehitystä sijoituksin edistävä Pale blue dot kerännyt 93 miljoonan euron rahaston

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Ruotsalaislähtöinen, tiimiltään myös osin suomalaistaustainen Pale blue dot on kerännyt toisen rahastonsa 93 miljoonan euron koossa. Rahasto on erikoistunut kestävää kehitystä edistäviin, vaikuttaviin sijoituksiin, ja fokuksessa ovat varhaisen ja siemenvaiheen pohjoiseurooppalaiset teknologiayritykset. Vastuullisuus ja vaikuttavuus ovat siis hallinnoijan toiminnan ytimessä.

Pohjois-Euroopasta ja etenkin Suomesta puuttuu sekä ilmastoteknologiaan että jopa yrityksen perustamisvaiheeseen sijoittavia aikaisen vaiheen sijoittajia. Koska Pale blue dotissa yhdistyvät molemmat strategiat, päätimme jatkaa hallinnoijan tukemista heidän toisessa rahastossaankin. Pale blue dot etsii myös Suomesta maailmanluokan ilmastoteknologia-aihioita ja -yrittäjiä, ” kommentoi Matias Kaila, Tesin rahastotiimin johtaja.

Tesi sijoitti hallinnoijan ensirahastoon vuonna 2021.

Lue lisää:

Lisätietoja:

Matias Kaila, johtaja, rahastosijoitukset
+358 40 720 1324
matias.kaila@tesi.fi

Tesi haluaa nostaa Suomen uudistavan talouskasvun eturiviin. Kehitämme markkinaa ja toimimme aktiivisesti kasvavien suomalaisyritysten onnistumisen puolesta. Sijoitamme pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin. Meiltä saat pitkäjänteistä apua, markkinatietoa, kärsivällistä rahaa ja osaavaa omistamista. tesi.fi | Twitter |  LinkedIn | Uutiskirje