Palvelukokemuksen mittaamisen johtava asiantuntija HappySignals on varmistanut 1 miljoonan euron kasvurahoituksen

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

HappySignals, jonka pääkonttori sijaitsee Helsingissä, aikoo tämän rahoituskierroksen jälkeen panostaa entistäkin enemmän kansainvälistymiseen sekä tuotekehitykseen.

Suomen 20 suurimman yrityksen joukosta HappySignals toimii yhteistyössä jo kymmenen yrityksen kanssa. Kansainvälisistä suuryrityksistä asiakkaita ovat mm. Wilhelmsen, Reckitt Benkiser ja Virgin Trains. Kansainvälisiä yhteystyökumppaneita ovat mm. Sofigate, Fujitsu ja Capgemini.

“Ennen HappySignalsin perustamista minulla oli mahdollisuus haastatella useita suuryritysten työntekijöitä ja palveluntuottajia. Ymmärsin, että koko IT-tukipalveluihin liittyvää toimialaa oli jo vuosia mitattu ja johdettu lähes puhtaasti tavoitellen IT:n sisäistä tehokkuutta. Tämä toimintatapa johti siihen, että työntekijöiden eli palvelun asiakkaiden asiakaskokemus oli jäänyt toissijaiseksi tavoitteeksi. Tämän me haluamme muuttaa ja auttaa yrityksiä huomioimaan paremmin työntekijöiden tarpeet”, sanoo HappySignalsin toimitusjohtaja Sami Kallio.

HappySignalsin mittaa aina myös työntekijöiden menettämään työaikaa. Tämä auttaa yrityksiä ymmärtämään kokonaistehokkuuden ja optimoimaan palveluita.

”Joka päivä HappySignals auttaa yhä useampaa organisaatiota säästämään it-palvelujen loppukäyttäjien työaikaa ja lisäämään tuottavuutta. Kerätyn jatkuvan palautteen avulla asiakkaamme voi tunnistaa ja asettaa tärkeysjärjestykseen ne alueet, joilla IT-palvelut voivat parantaa asiakkaidensa palvelukokemusta.”

Pääsijoittaja Vendep Capital on Helsingissä toimiva pääomasijoitusrahasto, joka sijoittaa pelkästään SaaS-ohjelmistoyrityksiin. Hannu Vaajoensuu, joka on kokenut kansainvälisen ohjelmistoalan johtaja, osallistuu rahoitukseen jatkosijoituksellaan.

Vendep Capital oli hyvin vaikuttunut HappySignalsin kehittämästä ratkaisusta ja siitä, miten he luovat datan avulla uusia oivalluksia ja mitattavaa arvoa asiakkailleen ja kumppaneilleen.

Vendep Capitalin General Partner Sakari Pihlava sanoo HappySignalsin täyttäneen kaikki tarvittavat vaatimukset. ”Me näemme valtavia mahdollisuuksia sekä asiakkaille että HappySignalsin kumppaneille”, hän sanoo. ”Oikein toteutettuna palvelukokemuksen mittaaminen ei vain paljasta ongelmia, vaan se myös tuo esiin uusia IT-palveluiden kehitysmahdollisuuksia ja uutta liiketoimintaa kumppaneille.”

Lisätietoja:

Sami Kallio, CEO, HappySignals Oy, sami.kallio@happysignals.com, +358 50 566 3852
Sakari Pihlava, General Partner, Vendep Capital, sakari@vendep.com, +358 40 771 3941

HappySignals auttaa organisaatioita kehittämään it-palveluhallinnan asiakaskokemusta mittaamalla ja analysoimalla työntekijän tyytyväisyyttä ja tuottavuutta. Asiakkaamme löytävät oikean tasapainon IT:n palvelukustannusten, hukatun työajan ja työntekijän kokemuksen välillä, mikä nostaa tuottavuutta ja tuo merkittäviä säästöjä. HappySignals, jonka päätoimipaikka on Helsinki, on kehittänyt uraauurtavia menettelytapoja palvelukokemuksen mittaamiseen ja analysointiin. www.happysignals.com

Vendep Capital Vendep Capital sijoittaa pääasiassa suomalaisiin varhaisen kasvuvaiheen B2B-ohjelmistoyrityksiin. Vendep Capital hallinnoi 40 miljoonan euron pääomaa. Varoja on saatu yksityisiltä ja institutionaalisilta suomalaisilta sijoittajilta, kuten Teollisuussijoitukselta ja Sitralta. www.vendep.com