Palveluyrityksiin keskittyvältä pääomasijoitusyhtiö Nordialta uusi kasvurahasto

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Uusi rahasto, Nordia Kasvu Ky, tekee kasvusijoituksia yrittäjävetoisiin terveys-, hyvinvointi-, matkailu- ja vapaa-ajan palveluyrityksiin. Rahaston tavoitekoko on 15 miljoonaa euroa. Käynnistysvaiheessa suurimmiksi sijoittajiksi tulivat Rake, Hiidenkivi Invest, Takoa, Assai sekä Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy). Rahaston varainkeruu jatkuu.

Sijoitimme Nordiaan, koska moni aiemmin menestyvä palveluyritys tarvitsee nyt pandemian aallonpohjan jälkeen lisäresursseja ja pääomia kasvuun. Nordian toimialaosaaminen ja kokemus eri markkinasykleistä luovat erinomaiset edellytykset pk-palveluyrityksien kasvustrategian toteuttamiselle”, sanoo sijoitusjohtaja Riitta Jääskeläinen Tesistä.

Lue lisää:

Lisätietoja:

Riitta Jääskeläinen, sijoitusjohtaja, rahastosijoitukset, Tesi
riitta.jaaskelainen@tesi.fi
+358 50 309 2733

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka haluaa nostaa Suomen uudistuvan talouskasvun eturiviin sijoittamalla rahastoihin ja suoraan yrityksiin. Sijoitamme kannattavasti ja vastuullisesti ja luomme yhdessä uusia maailmalla menestyjiä. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat 2,1 miljardia euroa. www.tesi.fi | @TesiFII