Peter Platan ja Pia Söderblom sijoitusjohtajiksi Tesin rahastotiimiin

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Tesin rahastosijoitustiimissä aloittavat 11.3.2024 uusina sijoitusjohtajina Peter Platan ja Pia Söderblom.

Peter Platan siirtyy Tesille Ilmastorahaston johtavan asiantuntijan (Senior Investment Lead) tehtävästä. Peterillä on laajaa rahastosijoittamiskokemusta, ja hän on toiminut aiemmin useissa operatiivisissa johtotehtävissä.

Peter täydentää osaamisellaan sekä operatiivisella johtamis- ja kansainvälisellä kokemuksellaan hienosti rahastosijoitustiimiämme. Olemme iloisia saadessamme nyt ensimmäisen tiimiläisen Ilmastorahastosta Tesiin, mikä tulee olemaan arvokasta fuusiota silmällä pitäen”, sanoo Matias Kaila, Tesin rahastosijoitustiimin johtaja.

Pia siirtyy Tesille sijoitusjohtajaksi Finnveran vanhemman neuvonantajan (Senior Adviser) tehtävästä. Ennen Finnveralle siirtymistä Pia työskenteli muun muassa Ilmarisella ja Pohjola Pankissa.

Pia täydentää vahvalla osaamisellaan ja monipuolisella kokemuksellaan koko tiimin tietotaitoa. Olemme todella iloisia, että tiimimme vahvistuu edelleen, ja pystymme näin vastaamaan paremmin markkinan tarpeisiin ja meihin kohdistuviin odotuksiin erityisesti uutta Tesi-konsernia silmällä pitäen”, jatkaa Kaila.

Lisätietoja:
Matias Kaila, johtaja, rahastosijoitukset
+358 40 720 1324
matias.kaila@tesi.fi

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on Suomen valtion pääomasijoitusyhtiö, jolla on talouden kasvuun ja uudistumiseen sekä investointien edistämiseen keskittyvä teollisuuspoliittinen tehtävä. Sijoitamme markkinaehtoisesti pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin. tesi.fi | X (Twitter) | LinkedIn | Instagram | Uutiskirje