Pilvipalveluyritys ONEiO kerännyt 7,2 miljoonaa euroa kasvun ja kansainvälistymisen kiihdyttämiseksi

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Suomalainen pilvipohjainen integraatiopalveluntarjoaja ONEiO on kerännyt 7,2 miljoonan euron A-rahoituskierroksen. Uudella rahoituksella yritys pyrkii skaalaamaan yhtiön nopeaa kasvua ja laajentumista Keski-Euroopassa sekä Pohjois-Amerikassa.

Rahoituskierrosta johti ruotsalainen Fairpoint Capital. Mukana olivat myös ONEiO:n aikaisemmat sijoittajat Inventure sekä Tesi siltarahoituksellaan.

ONEiO:n kehittämä integraatioautomaatioalusta poistaa kaikki perinteiset integraation pullonkaulat automatisoimalla integraation toteutuksen ja tuotannon.

” ONEiO on niiden ensimmäisten Venture Bridge -siltarahoituksen saaneiden yritysten joukossa, jotka ovat onnistuneet keräämään isomman venture capital -vetoisen kierroksen sijoituksemme jälkeen. Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että olemme saaneet olla mukana lupaavan kasvuyrityksen alkuvaiheissa”, sanoo Juha Lehtola, Tesin venture capital -sijoitustiimin johtaja.

 

Lue lisää:

 

Lisätietoja:

Juha Lehtola, johtaja, venture capital -sijoitukset
+358 400 647 671
juha.lehtola@tesi.fi

 

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka haluaa nostaa Suomen uudistuvan talouskasvun eturiviin sijoittamalla rahastoihin ja suoraan yrityksiin. Sijoitamme kannattavasti ja vastuullisesti ja luomme yhdessä uusia maailmalla menestyjiä. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat 2,4 miljardia euroa. www.tesi.fi | @TesiFII