Saari Partnersilta palvelualan yrityksiin sijoittava 60 miljoonan euron rahasto

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Hallinnoijan tuore rahasto Saari II tulee tekemään enemmistösijoituksia perinteisillä toimialoilla toimiviin pk-sektorin palveluyrityksiin. Brändäyksen ja digitalisaation erityisosaamisellaan Saari Partners pyrkii muovaamaan yrityksistä omien toimialojensa edelläkävijöitä.

Sijoittajina Saari II:ssa ovat mm. European Investment Fund (EIF), Nordea Henkivakuutus Suomi, Työeläkevakuutusyhtiö Elo, Konstsamfundet, Tesi ja sen hallinnoima Kasvurahastojen Rahasto (KRR) sekä piensijoittajia. Rahastoon otetaan uusia sijoituksia 2023 aikana.

”Saari Partners sijoittaa aktiivisesti kasvaviin kotimaisiin pk-yrityksiin erityisesti palveluliiketoiminnan alueella. Se on päässyt sijoitustoiminnassaan hyvään vauhtiin ja ensimmäinen irtaantuminen on todistanut, että sen sijoitustoiminta kiinnostaa sijoittajia. Saari Partnersin tiimissä on brändäyksen ja digitalisaation erinomaista osaamista, jota sen kohdeyritykset voivat hyödyntää”, kommentoi Tapio Passinen, sijoitusjohtaja Tesin rahastotiimistä.

Sekä Tesi että KRR sijoittivat myös hallinnoijan ensimmäiseen rahastoon.’

Lue lisää:

Lisätietoja:

Tapio Passinen, sijoitusjohtaja, rahastosijoitukset
tapio.passinen@tesi.fi
+358 40 840 3681

 

Tesi haluaa nostaa Suomen uudistavan talouskasvun eturiviin. Kehitämme markkinaa ja toimimme aktiivisesti kasvavien suomalaisyritysten onnistumisen puolesta. Sijoitamme pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin. Meiltä saat pitkäjänteistä apua, perusteltua näkemystä, kärsivällistä rahaa ja osaavaa omistamista. tesi.fi | Twitter | LinkedIn | Uutiskirje