Selja Ryöppy seniorianalyytikoksi Tesin kehitystiimiin

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Selja Ryöppy on nimitetty 2.5.2022 alkaen määräaikaiseksi seniorianalyytikoksi Tesin kehitystiimiin. Selja on työskennellyt aiemmin kestävän kehityksen sekä rahoituksen, pääomasijoittamisen ja konsultoinnin parissa Lontoossa ja Helsingissä. Seljalla on Bachelor of Arts -tutkinto SOAS University of Londonista ja hän on valmistunut valtiotieteiden maisteriksi Helsingin yliopiston ympäristömuutoksen ja globaalin kestävyyden maisteriohjelmasta.

”On hienoa saada uusia vahvistuksia joukkoomme Tesille. Seljan monipuolinen työkokemus erilaisista kestävän kehityksen hankkeista rahoitus- ja pääomasijoitusalalla sekä konsultoinnissa on arvokasta kehittäessämme Tesin omaa vastuullisuus- ja vaikuttavuustyötä eteenpäin. Seljan laaja osaaminen ja relevantti tausta täydentävät erinomaisesti Tesin kehitystiimiä”, toteaa Tesin Chief Digital Officer Henri Hakamo.

Lämpimästi tervetuloa Tesille, Selja!

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka haluaa nostaa Suomen uudistuvan talouskasvun eturiviin sijoittamalla rahastoihin ja suoraan yrityksiin. Sijoitamme kannattavasti ja vastuullisesti ja luomme yhdessä uusia maailmalla menestyjiä. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat 2,4 miljardia euroa. www.tesi.fi | @TesiFII