Sijoitus esteettiseen jätehuoltoteknologiaan

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Hermia Yrityskehitys Oy:n hallinnoima Hermia Ventures Oy -rahasto ja Teollisuussijoitus ovat tehneet sijoituksen jäte- ja kiinteistöhuoltotuotteiden kehitykseen, tuotantoon ja markkinointiin erikoistuneeseen EcoSir Oy:ön.

Tamperelainen EcoSir panostaa tuotteittensa ulkonäköön ja käytännöllisyyteen. Tuotevalikoima ulottuu patteribokseista, koirankakka- ja hiekoitusastioista pyörätelineisiin, jätekatoksiin, ongelmajätekontteihin ja maanalaisiin jätepuristimiin. EcoSirin tilaa säästäviä ja hajuhaitattomia maanalaisia jätepuristimia käytetään esimerkiksi Helsingin Kauppatorilla, Tampereella, Vaasassa ja Tukholmassa.

"Uudet maanalaiset jätepuristinjärjestelmät ja hiekoitussäiliöt ovat saaneet hyvän vastaanoton. Saamamme pääomat mahdollistavat kasvun nopeuttamisen ja panostuksen kansainvälisiin jakeluteihin", kertoo toimitusjohtaja Harri Salomaa. EcoSir Oy:llä on vientiä kuuteen maahan sekä tytäryhtiö EcoSir Oü Virossa.

– Toimiala ja markkina on selkeästi kasvava, ja EcoSirin ratkaisut ovat siellä innovatiivisesti poikkeavia. Yhtiöllä on paljon hyödynnettäviä mahdollisuuksia, kuten palvelun osuus liiketoiminnasta sekä kansainväliset jakelutiet, jotka ovat kasvun ja arvonnousun kannalta merkittäviä asioita, toteaa toimitusjohtaja Pekka Jussila Hermia Yrityskehityksestä:

– EcoSirin tuotteet ovat jo saavuttaneet jalansijaa kasvavilla "vihreän teknologian" markkinoilla. Kasvuyrityksenä se panostaa esimerkillisesti myös markkinointiin ja asiakaspalveluun: EcoSirin verkkokaupasta on helppo tilata tarvitsemansa pientuotteet, kun koko tuotepaletti kuvineen, hintoineen ja mittoineen on selkeästi esillä, perustelee sijoituspäällikkö Heini Noronen-Juhola Teollisuussijoituksen siemensijoitusta.


Lisätietoja:

www.ecosir.com

toimitusjohtaja Harri Salomaa, EcoSir Oy, puh. 020 729 03 00 tai matkapuh. 0400 639 054, harri.salomaa@ecosir.com

toimitusjohtaja Pekka Jussila, Hermia Yrityskehitys Oy, Hermia Ventures Oy, matkapuh. 050 60 213, pekka.jussila@hermia.fi

sijoituspäällikkö Heini Noronen-Juhola, Suomen Teollisuussijoitus Oy,
matkapuh. 0400 611 563