Haemme sijoitusjohtajaa rahastosijoitustiimiimme!

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Visiomme on rakentaa Suomesta Euroopan vahvin ja kilpailukykyisin startup- ja kasvuyritysten ekosysteemi.

Etsimme nyt osaksi rahastosijoitustiimiämme kokenutta

Sijoitusjohtajaa

Rahastosijoittamisella on vahva rooli osana koko Tesin toimintaa. Erityisesti uusiin ja kehittyviin rahastotoimijoihin tehdyt sijoitukset ovat merkittäviä lisäarvoltaan, ja niissä Tesin mukanaolo rahaston kokoamisessa on vahvasti toivottua. Sijoitusten lisäksi Tesi tarjoaa ammatillista näkemystään ja tukeaan sijoitusprosessin eri vaiheissa.

Sijoitusjohtajana

  • johdat rahastosijoitusten projekteja, eli eri vaiheissa olevia sijoitushankkeita, sekä tunnistat ja arvioit uusia sijoituskohteita
  • neuvottelet sijoitusten ehdoista
  • valmistelet sijoitusesitykset Tesin hallitukselle sekä itsenäisesti että yhdessä tiimin kanssa
  • hallinnoit eri sijoituskohteita, toimit rahastojen sijoitusneuvostoissa ja käyt säännöllistä keskustelua rahastojen hallinnointiyhtiöiden kanssa
  • vastaat kanssasijoittajien kanssa tehtävästä yhteistyöstä niin arvonluontikaudella kuin myös muissa sijoituksen elinkaaren vaiheissa

Osaaminen ja taidot

Arvostamme ylempää korkeakoulututkintoa (esim. teknillisellä, kaupallisella tai juridisella painotuksella) sekä tehtävään soveltuvaa, vähintään kymmenen vuoden työkokemusta. Työkokemus voi pääomasijoituksien ohella olla karttunut esim. yritys- ja/tai projektirahoituksesta, yrityskaupoista tai -järjestelyistä, hallitustyöskentelystä tai sijoitustoimintaa tukevista neuvonanto- tai konsultointipalveluista.

Sijoitusjohtajalla on taito verkostoitua, vaikuttaa ja toimia hyvässä yhteistyössä eri sidosryhmiemme kanssa. Kyky kommunikoida sujuvasti ja luontevasti niin suomeksi kuin englanniksi on olennaista. Odotamme, että sinulla on aito halu kehittää toimintaamme kohti kestävämpää tulevaisuutta ja pidät tärkeänä, että työlläsi on isompi yhteiskunnallinen merkitys. Lopullinen tehtävänkuva muotoutuu valittavan henkilön taustan, erityisosaamisen sekä mielenkiinnon mukaan.

Miksi Tesi? 

Merkityksellisyyttä työhön tuo roolimme yhteiskunnallisessa erityistehtävässä: olemme suoraan tai välillisesti vähemmistöomistajana lähes 450 suomalaisessa yrityksessä, jotka työllistivät viime vuonna noin 64 000 henkilöä ja tuottivat lähes 12 miljardia euroa liikevaihtoa sekä 1,1 miljardia euroa verokertymää. Toimimme aidosti Suomen kasvun vauhdittajana ja näköalapaikalla mielenkiintoisissa yritysjärjestelyissä yhdessä eri kumppaniemme kanssa.

Työyhteisönä tarjoamme kannustavan työkulttuurin sekä loistavat ja osaavat kollegat. Työsi haastaa sinut oppimaan uutta ja laajentamaan osaamistasi. Meillä on työkalut sujuvaan töiden tekemiseen sekä erinomaiset henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Mikäli haluat tukea osaamisellasi menestystämme, hae tehtävää alla olevan Jätä hakemus -painikkeen kautta viimeistään ma 6.11.2023. Täydennäthän hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus sekä liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi.

Jätä hakemus täältä!

Keskustelemme mielellämme kanssasi tarkemmin! Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Managing Partner Sanna Leppäluoto (+358 50 344 6864) sekä Research Consultant Juho Vanhanen (+358 40 763 2440).

 

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on Suomen valtion pääomasijoitusyhtiö, jolla on talouden kasvuun ja uudistumiseen sekä investointien edistämiseen keskittyvä teollisuuspoliittinen tehtävä. Sijoitamme markkinaehtoisesti pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin. tesi.fi | X (Twitter) | LinkedIn | Uutiskirje