Etsimme sijoitustiimien koordinaattoria!

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

SIJOITUSTIIMIEN KOORDINAATTORI

Olet koordinoinnin ammattilainen, joka mahdollistaa eri sijoitustiimiemme tehokkaan arjen sujumisen tehden yhteistyötä koko työyhteisömme kanssa. Pidät langat käsissäsi ja nautit asioiden organisoinnista ja aikatauluttamisesta. Sinulla on hyvä tilannetaju ja taito toimia palveluhenkisesti tilanteiden muuttuessa. Olet aloitteellinen ja asenteeltasi ennakkoluuloton.

Osallistut työssäsi monipuolisesti tiedonhakuun, asioiden valmisteluun, tietojen päivitykseen ja dokumentointiin. Toimit luotettavasti ja huolellisesti ja pystyt hallitsemaan useita tehtäväkokonaisuuksia rinnakkain. Työtapasi on pitkäjänteinen, systemaattinen ja tarkka. Olemme iloisia myös, jos sinulla on aktiivinen ote Tesin toiminnan kehittämiseen.

Pärjäät työssä hyvin, mikäli sinulle on jo kertynyt työkokemusta ja osaamista hallinnon tehtävistä. Tehtävään soveltuva koulutus on esim. AMK tai vastaava. Erityisesti arvostamme syvällistä MS Office-osaamistasi ja kiinnostusta valmistaa esitysmateriaaleja. Pystyt viestimään selkeästi ja vakuuttavasti suomen ja englannin kielillä suullisesti ja kirjallisesti.

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan suomalaiseen pääomasijoitusmarkkinaan ja kasvuyrityskenttään. Merkityksellisyyttä työhösi tuo vahva yhteiskunnallinen vaikuttavuutemme: suomalaiset salkkuyrityksemme työllistivät viime vuonna yli 70 000 henkilöä. Meillä pääset tekemään monipuolista työtä osaavassa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa työskentelee tällä hetkellä noin 50 asiantuntijaa. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa, mutta sinulla on mahdollisuus myös joustavaan hybridityöskentelyyn.

Uskomme yhdessä tekemisen voimaan. Työnantajana edistämme monimuotoisuutta, tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta niin yhtiönä kuin sijoittajana. Meillä on avoin ja hyvä henki, sekä työn ja vapaa-ajan tasapainoa arvostava kulttuuri.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää alla olevan Jätä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 13.2.2023. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus, sekä liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi.

Lisätietoja tehtävästä antavat S&S Consultingissa Sanna Leppäluoto, puh. 050 344 6864 ja Wilhelmina Kivikangas, puh. 0400 499 329.

JÄTÄ HAKEMUS

Tesi haluaa nostaa Suomen uudistavan talouskasvun eturiviin. Kehitämme markkinaa ja toimimme aktiivisesti kasvavien suomalaisyritysten onnistumisen puolesta. Sijoitamme pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin. Meiltä saat pitkäjänteistä apua, perusteltua näkemystä, kärsivällistä rahaa ja osaavaa omistamista. tesi.fi | Twitter LinkedIn Uutiskirje