Sinustako meille ammattitaitoinen johdon assistentti?

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

kuva: Junnu Lusa

Johdon assistentti

Etsimme mukavaa kollegaa, joka hallinnon ammattilaisena mahdollistaa toimitusjohtajamme ja muun johdon tehokkaan ja sujuvan toiminnan.

Sinulla on vahva työkokemus vaativista assistenttitehtävistä, viestinnällistä osaamista ja tehtävään soveltuva koulutus. Sinua kiinnostavat taloudelliset ja yhteiskunnalliset asiat sekä suomalaisen yritystoiminnan kasvun vauhdittaminen.

Vastaat Tesin hallinnon käytännön järjestelyistä. Kokoat hallituksen kokousmateriaalin ja hoidat yhteydenpidon hallituksen jäseniin. Toimit johtoryhmän sihteerinä, vastaat kokousmateriaalin koostamisesta ja jakelusta. Huolehdit siitä, että yhtiön dokumentit ja kirjeenvaihto ovat järjestyksessä.

Tuotat esitysmateriaaleja ja tiedotteita toimitusjohtajan tarpeisiin viestinnän avustamana. Siksi arvostamme kiinnostusta sekä taitoa valmistaa esitysmateriaaleja sekä MS Office -osaamistasi. Osallistut myös aktiivisesti portfolio- ja sidosryhmätilaisuuksien sekä sisäisten tapahtumien ideointiin ja järjestämiseen sekä muihin toiminnan kehitysprojekteihin.

Työsi on itsenäistä, mutta toimit joustavasti ja luontevasti yhteistyössä sekä tesiläisten että kumppaneidemme kanssa. Et pelkää rutiineja, sinulla on hyvä tilannetaju ja kyky reagoida nopeasti muutostilanteissa. Pystyt organisoimaan ja läpiviemään useaa tehtäväkokonaisuutta rinnakkain ja pysyt sovitussa aikataulussa. Olet tekijä, tartut rohkeasti esiin nousseisiin tehtäviin ja priorisoit. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Kannustamme avoimuuteen, rohkeuteen sekä jatkuvaan kehittämiseen ja kehittymiseen. Jaamme tietoa, teemme yhdessä ja opimme toisiltamme. Hyvinvointimme on yrityksellemme tärkeää ja siihen panostetaan. Olemme 32 hengen huippuporukka ja työskentelemme Helsingin Ruoholahden valoisissa toimitiloissa. Toivotamme mielellämme sinut tervetulleeksi Tesiin!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä. Lisätietoja antaa S&S Consulting Sanna Leppäluoto, puh. +358 50 344 6864. Hae tehtävää www.ssconsulting.fi/tyonhakijalle -sivuston kautta viimeistään 28.3.2018. Liitä lomakkeen oheen hakemuksesi ja CV:si ja täydennä hakulomakkeen tiedot.

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on pääomasijoitusyhtiö, joka tekee kannattavaa ja vastuullista sijoitustoimintaa ja luo arvoa päivästä yksi. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat noin miljardi euroa ja sijoituskohteenamme on suoraan ja rahastojen kautta yli 700 yritystä. Autamme Suomea seuraavalle kasvun ja kansainvälistymisen tasolle. Seuraa menestystarinoita www.tesi.fi ja @TesiFII.