Sinustako meille Senior Data Analyst?

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Etsimme sinua, luovasti ajatteleva ja uutta kehittävä

Senior Data Analyst

Pääomasijoitusmarkkinoilla keskiössä ovat yrityskaupat ja yritysten kasvurahoitus. Hallittu sijoitustoiminta pohjautuu ammattimaiseen tiedolla johtamiseen. Tesi panostaa käyttämiensä tietolähteiden yhdistämiseen liittämällä hajanaisen markkinatiedon ja sisäisen tiedon tietovarastoksi, jotta tiedon saatavuus ja liikkuvuus olisivat huomattavasti aiempaa nopeampaa ja joustavampaa. Luomme sisällöllisesti ainutlaatuisen tietomassan, jonka avulla teemme Suomen pääomamarkkina-analyysejä ja erilaisia ennustemalleja.

Mistä työtehtäväsi muodostuvat?

Tietovaraston ensimmäinen tuotantoversio on valmistumassa ja sen kehittäminen jatkuu kohti kehittynyttä analytiikkaa. Senior Data Analystina tehtäviisi kuuluu uniikin tietovaraston jatkokehittäminen ja ylläpitäminen. Keskitetyn tiedon pohjalta hyödynnät dataa ja luot pääomamarkkinoille erilaisia analyysejä ja ennustemalleja. Olet mukana sisäisen kyvykkyyden kehittämisessä ja toimit data-ammattilaisena innostuen uusien havaintojen löytämisestä ja uuden luomisesta.

Miksi Tesi?

Merkityksellisyyttä työhösi tuo roolimme yhteiskunnallisessa erityistehtävässä: salkkuyrityksemme työllistivät yli 36 000 henkilöä viime vuonna. Toimimme aidosti Suomen kasvun vauhdittajana ja näköalapaikalla mielenkiintoisissa yritysjärjestelyissä yhdessä kumppaneidemme kanssa.

Työyhteisönä tarjoamme sinulle kannustavan työkulttuurin sekä loistavat kollegat. Työsi haastaa sinut oppimaan uutta ja monipuolisuus tuo päiviisi vaihtelua. Meillä on hyvät työkalut sujuvaan töiden tekemiseen sekä hyvät henkilöstöedut.

Asenne, osaaminen ja taidot, joilla onnistut:

Sinulla on avoin asenne, hyvät yhteistyötaidot ja kyky oppia kanssamme uusia tapoja hyödyntää dataa. Haluat kehittää toimintaamme kohti kestävämpää tulevaisuutta ja pidät tärkeänä, että työlläsi on isompi merkitys. Lopullinen tehtävänkuvasi muodostuu paikkaa täytettäessä ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen.

Arvostamme ylempää korkeakoulututkintoa joko teknillisellä, kaupallisella tai matemaattisella painotuksella. Kokemus analytiikkatyökaluista (Tableau, Qlik Sense tai Power BI), tietokantatyökaluista (SSIS, Alteryx), ja ohjelmointitaidot (SQL, R, Python), lisänä algoritmiperusteinen analytiikka on tehtävässä tarpeen. Kokemus pääomamarkkinoista nopeuttaa sisäänpääsyä työhösi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Mikäli kiinnostuit ja haluat tukea osaamisellasi menestystämme, hae tehtävää osoitteessa https://www.ssconsulting.fi/fi/avoimet-tyopaikat/ viimeistään 12.8.2019. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus sekä liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Managing Partner Sanna Leppäluoto, puh. 050 344 6864 aikaväleillä 4.7.-5.7.2019 sekä 22.7.-12.8.2019.

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka haluaa nostaa Suomen uudistuvan talouskasvun eturiviin sijoittamalla rahastoihin ja suoraan yrityksiin. Sijoitamme kannattavasti ja vastuullisesti ja luomme yhdessä uusia maailmalla menestyjiä. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat 1,2 miljardia euroa.

Omistamisen ja onnistumisen kunnianhimoa – www.tesi.fi | www.dtg.tesi.fi | @TesiFII