Sponsor Capital vahvistamaan Staffpointin kilpailutekijöitä

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

StaffPoint on henkilöstöalan johtavia toimijoita ja yksi Suomen suurimmista työnantajista. Konserni muodostuu kahdesta liiketoiminta-alueesta: Staffpoint Oy vastaa henkilöstö- ja rekrytointipalveluista ja Spring House Oy puolestaan valmennuspalveluista.

Viime vuosina StaffPoint on panostanut merkittävästi koko työelämän kaaren kattavien palvelujen ja digitaalisten työvälineiden kehittämiseen. Henkilöstövuokraajasta on kehittynyt täyden palvelun strateginen HR-kumppani asiakkailleen.

Suomalainen pääomasijoitusyhtiö Sponsor Capital on 5.10.2017 solmitun sopimuksen toteuduttua StaffPoint-konsernin uusi enemmistöomistaja. Tesi on myynyt koko omistuksensa Staffpointissa Sponsor Capitalille. Vanhoina omistajina jatkavat työeläkeyhtiö Varma ja StaffPointin johto. Sopimus edellyttää kilpailuviraston hyväksynnän.

”Meillä on tarjota alan monipuolisimmat palvelut, joissa yhdistyvät johdon suorahakupalvelut, eritasoiset rekrytointipalvelut, henkilöstövalmennus-, ura- ja työvoimapalvelut sekä käyttäjiensä arvostama myStaff-resursointijärjestelmä. Olemme innoissamme mahdollisuudesta hyödyntää Sponsor Capitalin osaamista kilpailutekijöidemme vahvistamisessa”, kertoo konsernijohtaja Mika Kiljunen.

”Olemme ylpeitä ja iloisia päästessämme yhdessä ammattitaitoisen johdon ja henkilöstön kanssa jatkamaan yhtiön kehittämistä. Alan vahvat kasvunäkymät, tilapäistyövoimaratkaisujen kasvava tarve ja StaffPointin hyvä asema markkinoilla luovat hyvän pohjan vastata tulevaisuuden haasteisiin ja tarpeisiin mielenkiintoisella kasvumarkkinalla”, toteaa Sponsor Capitalin partneri Juuso Kivinen.

Staffpointin sijoittajana tähän saakka toiminut Tesi pitää positiivisena uuden sijoittajan yhtiöön tuomia kasvumahdollisuuksia. ”Olemme viiden vuoden aikana yhdessä omistajien ja yhtiön johdon kanssa kasvattaneet Staffpointin Suomen johtavaksi henkilöstöpalveluyritykseksi ja olemmekin tyytyväisiä, että kotimainen pääomasijoittaja jatkaa omistajana yhtiön kehittämistä”, kommentoi Tesin toimitusjohtaja Jan Sasse.

Lisätietoja:

Mika Kiljunen, Staffpoint-konserni, Konsernijohtaja
puh. 040 081 5597, mika.kiljunen@staffpoint.fi

Juuso Kivinen, Sponsor Capital, Partner
p. 050 521 1444, juuso.kivinen@sponsor.fi

Thomas Sandvall, Sponsor Capital, Partner
p. 044 337 7664, thomas.sandvall@sponsor.fi

Jan Sasse, Tesi, Toimitusjohtaja
p. 040 861 9151, jan.sasse@tesi.fi

StaffPoint on suomalainen henkilöstöalan yritys, joka tuottaa henkilöstö- ja rekrytointipalveluja, valmennuspalveluja sekä HR-ohjelmistoja asiakkaalle lisäarvoa tuottavaksi kokonaisuudeksi. StaffPoint-konserni muodostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta. Rekrytointi- ja henkilöstöpalveluista vastaa StaffPoint Oy, valmennuspalveluista Spring House Oy ja HR-ohjelmistoratkaisuista Saima Soft Oy. Konsernin liikevaihto on lähes 130 milj. euroa ja työntekijöitä on noin 350. http://www.staffpoint.fi

Sponsor Capital on suomalainen pääomasijoittaja, joka hallinnoi 375 milj. euron pääomasijoitusrahastoja. Toimintansa aikana Sponsor on sijoittanut lähes 30 suomalaiseen yritykseen. Sponsor tekee pääosin enemmistösijoituksia keskisuuriin yrityksiin, joilla on erinomainen johto, vahva markkina-asema sekä ennustettava kassavirta. Sponsor toimii vastuullisesti, pitkäjänteisesti, tulosorientoituneesti ja aina uskoen yrittäjähengen tärkeyteen. http://www.sponsor.fi

Tesi on pääomasijoitusyhtiö, joka tekee kannattavaa ja vastuullista sijoitustoimintaa ja luo arvoa päivästä yksi. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat noin miljardi euroa ja sijoituskohteenamme on suoraan ja rahastojen kautta yli 700 yritystä. Autamme Suomea yhteiskuntana seuraavalle yrittäjyyden, kasvun ja kansainvälistymisen tasolle. Seuraa menestystarinoita www.tesi.fi | @TesiFII