Suomen Teollisuussijoituksen digitaalinen vuosijulkaisu kisaa Eddie & Ozzie -voitosta

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä

Suomen Teollisuussijoituksen digitaalinen vuosijulkaisu 2014 on valittu kansainvälisen Eddie & Ozzie Awards -kilpailun finaaliin. Vuoden 2015 alussa digitaaliseksi muuttunut vuosijulkaisu kilpailee kategoriassa Ozzies Digital / Standalone Digital B-to-B Magazine. Julkaisu on yksi kategorian viidestä finalistista. Sen konseptoinnista ja toteutuksesta vastasi Head Office Finland teknisenä yhteistyökumppaninaan Mediataivas.

Vuosijulkaisu on Teollisuussijoituksen sidosryhmälehti Kasvun erikoisnumero, joka ilmestyy suomeksi ja englanniksi. Lehdessä julkaistaan edellisen vuoden toiminnasta kertovia lukuja, mutta pääpaino on tulevassa vuodessa, pääomasijoitusalan trendeissä sekä ajankohtaisissa teemoissa ja ihmisissä.

”Digikonseptiin siirtymisen myötä halusimme luoda julkaisusta monipuolisen, visuaalisesti näyttävän ja lukemaan houkuttelevan paketin, jossa voidaan hyödyntää videomateriaalia. Tavoitteenamme on kehittää Kasvusta moderni ja sisällöllisesti niin mielenkiintoinen, että se houkuttelee lukijoita ja katselijoita myös jakamaan sisältöjä”, Teollisuussijoituksen viestintäpäällikkö Satu Holm-Jumppanen kertoo.

”Vuosijulkaisu oli näyttävä tapa siirtää Kasvu digitaaliseen aikaan. Julkaisun pelkistetty visuaalisuus ja sisällön esitystyyli valittiin puhuttelemaan kohderyhmäänsä: paljon talouslehtiä lukevien sidosryhmien vaativaa makua”, sisältöjohtaja Tanja Piipponen Head Office Finlandista sanoo.

Yhä useampi Head Office Finlandin asiakas valitsee puhtaasti digitaalisia ratkaisuja viestintätarpeisiinsa.

”Tehtävämme on auttaa yrityksiä kertomaan tarinansa mieleenpainuvin ja tuloksellisin tavoin. Kehitämme jatkuvasti monikanavaista osaamista voidaksemme palvella yritysten entistä kokonaisvaltaisempia sisältö- ja markkinointiviestintätarpeita. Finaalipaikka Eddie & Ozzie Awardseissa on jälleen yksi hieno tunnustus siitä, että olemme edelläkävijöiden joukossa”, Head Office Finlandin toimitusjohtaja Kati Sulin sanoo.

Eddie & Ozzie Awards -kilpailuun osallistui tänä vuonna yli 2 800 ehdokasta, joista finalistit valitsi yli 300:sta alan ammattilaisesta koottu paneeli. Kilpailun Ozzie-osuus keskittyy designiin, kun taas Eddie-osuudessa palkitaan parhaita sisältöjä. Viime vuonna Head Office Finlandin kustantama Nordean PB Magazine voitti Eddie and Ozzie Awardsin paras redesign -sarjan.

Suomen Teollisuussijoituksen digitaalinen vuosijulkaisu 2014 http://vuosijulkaisu2014.teollisuussijoitus.fi/fi

Eddie & Ozzie Awards -finalistit http://www.foliomag.com/events/folio-eddie-ozzie-awards-luncheon/

 

 

Head Office on Sanoman kansainvälinen sisältömarkkinointiketju, joka aloitti Suomessa viime vuoden syyskuussa. Sen palvelut keskittyvät vaikuttavan sisällön strategiseen suunnitteluun, tuotantoon ja löydettävyyteen. Head Office -ketju toimii Belgiassa, Hollannissa ja Suomessa. www.headofficefinland.fi ja @HeadOfficeFi

Suomen Teollisuussijoitus Oy on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka edistää pääomasijoitustoiminnan keinoin suomalaista yritystoimintaa, työllisyyttä ja talouden kasvua. Teollisuussijoitus sijoittaa pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin, yhdessä ja samoin ehdoin yksityisten sijoittajien kanssa. Yhtiön hallinnoitavat varat ovat 900 milj. euroa. Sijoituskohteina on suoraan ja rahastojen kautta noin 600 yritystä, jotka työllistävät yhteensä yli 50 000 henkilöä. www.teollisuussijoitus.fi ja @TesiFII.