Susanna Aaltonen Tesin viestintäjohtajaksi

  • Jaa Twitterissä
  • Jaa LinkedInissä
Viestintäjohtaja Susanna Aaltonen

Tiedote 23.6.2021

KTM, VTK Susanna Aaltonen (51) on nimitetty Tesin (Suomen Teollisuussijoitus Oy) viestintäjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Susanna aloittaa työssään viimeistään 7.8.2021 ja raportoi toimitusjohtaja Jan Sasselle.

Susannalla on laaja kokemus viestinnän, sidosryhmäsuhteiden ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen eri tehtävistä. Tesille hän siirtyy Kemianteollisuudesta.

”On hienoa saada uusia vahvistuksia joukkoomme Tesille. Uudella viestintäjohtajallamme Susanna Aaltosella on laaja ja monipuolinen viestintä- ja sidosryhmäosaaminen, minkä lisäksi hänellä on kokemusta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja yritysvastuuasioista. Susannan monipuolinen osaaminen ja relevantti tausta täydentävät erinomaisesti Tesin ammattitaitoista viestintätiimiä ja johtoryhmää”, toteaa tyytyväisenä Tesin toimitusjohtaja Jan Sasse.

”Suomalaiset yritykset ovat keskeisessä asemassa, kun globaaleja haasteita ratkotaan kestävällä tavalla. On hienoa päästä mukaan edistämään uudistuvaa yritystoimintaa ja talouden kasvua, nyt pääomasijoittamisen näkökulmasta. Odotan innolla syksyä ja sitä, että pääsen osaksi Suomen Teollisuussijoituksen osaavaa tiimiä”, Susanna Aaltonen sanoo.

 

Lisätietoja:

Jan Sasse, toimitusjohtaja, Tesi

+358 40 861 9151
jan.sasse@tesi.fi

 

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka haluaa nostaa Suomen uudistuvan talouskasvun eturiviin sijoittamalla rahastoihin ja suoraan yrityksiin. Sijoitamme kannattavasti ja vastuullisesti ja luomme yhdessä uusia maailmalla menestyjiä. Hallinnoitavat pääomasijoituksemme ovat 1,9 miljardia euroa. www.tesi.fi | @TesiFII